NOVI IPHONE 12 5G ĆE SE ISPORUČIVATI U EKSKLUZIVNOJ I TANKOJ KUTIJI, SA SETOM “SNAĐI SE FRENDE”

Prije nekoliko dana, na Twitteru se pojavila fotografija s novim Apple punjačem od 20-Watta, za koji se tada govorilo da će se nalaziti u kutiji s novim iPhone 12 5G. Dan nakon tog posta je analitičar TF International, Ming-Chi Kuo potvrdio kako je to legitimna slika pravog punjača, ali da će kupci morati platiti dodatno za punjač te EarBudse.
Ono što čak ni nema smisla je činjenica da je Apple napokon uključio 18-Wattni punjač, iako su kupci morali platiti za njega dodatnih 29$. 18-Wattni punjač je omogućavao punjenje iPhone 11 Pro Max od 0% do 50% u samo 30 minuta.
Apple je došao do spoznaje da nije potrebno uključivati punjač, nakon što je prethodnim kupcima poslao upitnik kojim propitkuje što su učinili s punjačem prošlog telefona, nakon što su kupili novi uređaj. Ovo su bili izbori za koje su se kupci mogli odlučiti:
1) Prodao sam ga ili dao sa svojim starim iPhoneom
2) Izgubio sam
3) Dao sam ga članu obitelji ili prijatelju
4) Još uvijek ga koristim kod kuće
5) Još uvijek ga koristim van kuće(na poslu, u školi ili na drugim mjestima)
6) Još uvijek ga imam, ali ga ne koristim
Apple je zapravo ovaj upitnik iskoristio u svoju korist kako bi programirao kutije za kupce novih iPhone 12 5G. Analitičari kažu kako je ovo i način kojime Apple želi usmjeriti potrošnju prema bežičnim AirPodsima, trenutno najprodavanijim slušalicama na planeti, koja im je do sada donijela 6.28 milijardi dolara u samo 3 mjeseca od početka 2020. godine.
Ukoliko Apple skupi dovoljno odgovora da će trenutni kupci zadržati 18-Wattni punjač, čak i kada kupe novi iPhone, moći će opravdati razlog zašto neće uključiti punjač u kutiji.
Isporuka novih iPhone 12 5G će najvjerojatnije kasniti 2 do 3 mjeseca nakon online predstavljanja, s obzirom na vijesti dobavljača novih visoko kvalitetnih leća kamera, čija će dostava na sastavljanje, trajati 4 do 6 tjedana. Možete kriviti zaštitne mjere COVID-19 pandemije što će te iPhone 12 5G moći kupiti tek u studenom. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a