Savjet

Prije ostavljanja uređaja na servisu preporučamo da…

1. Pohranite svoje podatke na zasebnu memoriju

Ne ulazimo, ne brišemo ali ni ne odgovaramo za podatke u uređaju, zato svakako provjerite jeste li pohranili sve svoje podatke iz uređaja (fotografije, video i audio datoteke, kontakti i slično) na zasebnu memoriju ili ih sinkronizirajte na svoj „oblak“ odnosno „cloud“ (Google, Office 365 ili slično, icloud) kako ih ne biste izgubili. Prodajna mjesta i servisni centar nisu odgovorni za gubitak korisničkih podataka i/ili aplikacija, niti eventualnih troškova koji su nastali zbog tog gubitka.

2. Isključite sve lozinke i PIN-ove koji su postavljeni na vašem uređaju 

Držimo do povjerljivosti podataka i vaši podatci su 100% sigurni kod nas te ih nećemo zloupotrebljavati, povjerljivost podataka je jedan od najbitnijih aspekata našeg posla…ali zbog testiranja uređaja moramo imati pristup vašem uređaju. Ukoliko ne želite ostavljati pristupne šifre molimo vas da prebacite podatke sa uređaja te ga vratite na tvorničke postavke i predate na servis otključanog. Kako bi se popravak mogao neometano izvršiti, potrebno je obrisati postavljene PIN-ove, lozinke i ostale sigurnosne postavke.

3. Obrišete svoje Google račune ili icloud račune

Ukoliko ste na svom pametnom telefonu prijavljeni s vašim Gmail računom ili icloud računom, bit će potrebno “zaboraviti” i/ili izbrisati taj račun na mobitelu radi sigurnosnih razloga.

4. Uklonite SIM i memorijske kartice

Preporučamo vađenje SIM i memorijske kartice iz vašeg pametnog telefona, jer kao servis nismo odgovorni za dodatne stvari koje nenamjerno ostavite uz svoj pametni telefon na servisu te tako možemo izbjeći eventualne gubitke i neugodnosti.

 

ZAHVALJUJEMO NA RAZUMJEVANJU!