BRZI SERVIS

Vrhunska opremljenost te 25 godina iskustva omogućuje nam da sve popravke vršimo u najkraćem roku.

Zamjena stakla na iPhone, Samsung i LG uređajima može biti gotova isti dan ako se unaprijed dogovori termin.

NAJMODERNIJA OPREMA

Za reparaciju ekrana koristimo najmoderniju OCA metodu pomoću najnovijih specijaliziranih uređaja.

ORIGINALNA STAKLA

Kao certificirani vanjamstveni servis stakla koja koristimo u servisu naručujemo od istih tvrtki koje sklapaju ekrane za poznate svjetske brendove.

NAJPOVOLJNIJE CIJENE

Redovito pratimo cijene na tržištu te uvijek nudimo povoljnije. U našem servisu dajemo popuste za plaćanje gotovinom za zamjenu stakla.

Ne očajavajte, u našem servisu sve rješavamo.

POKVARIO VAM SE SMARTPHONE?

Zamjena samo slomljenog stakla

Ne paničarite, ako vam pukne staklo nije sve puklo. Mnogi servisi u tom slučaju mijenjaju kompletan lcd panel sto je puno skuplja opcija nego zamjena samo stakla. Naime, u našem servisu možete zamijeniti samo slomljeno staklo dok zadržavate originalni lcd. Novi pametni telefoni imaju jako osjetljive ekrane koji se pri padu lako oštete. Tvornički su lcd i staklo spojeni odnosno zalijepljeni kako bi staklo štitilo krhki lcd. U slučaju da nakon pada staklo pukne a ekran prikazuje sliku normalno potrebno je zamijeniti samo staklo. Mi u našem servisu imamo najnovije strojeve i opremu te mijenjamo stakla na svim iphone pametnim telefonima, na svim Samsung modelima uključujući i edge modele s zaobljenim ekranima, te na LG pametnim telefonima. Možemo mijenjati stakla i na ostalim brandovima no za to nas nazovite ili pošaljite upit na e-mail, WhatsApp, Viber, Facebook ili jednostavno pošaljite SMS poruku.
Dijagnostika je besplatna a za svaku zamjenu stakla dajemo popuste za plaćanje gotovinom. Dakle, bez živciranja, pravac u smartphoneservice.hr™ na zamjenu stakla, uštedit ćete novac, vrijeme i živce. Klik na cjenik zamjene stakla. Vidimo se!

Zamjena komplet LCD panela

U ponudi imamo i ekrane za sve modele na tržištu. Ako niste imali sreće te ste osim stakla oštetili i lcd, odnosno ako uređaj nema slike nakon pada ili touch ne radi kod nas možete zamijeniti brzo i povoljno kompletan ekran.

Jedini u Hrvatskoj dajemo doživotnu garanciju na originalne Apple, Samsung i Huawei ekrane  dok za ostale dijelove garancija je 6 mjeseci a za plaćanje gotovinom dajemo popust. Možete koristiti i sve vrste kartičnog plaćanja na rate.

SLOMILI STE UTOR ZA PUNJENJE?

Ne brinite, u našem servisu sve riješavamo.

Svi znamo da su utori za punjenje osjetljivi a često se zna dogoditi da konektor pukne ako se punjač pokuša uključiti naopako ili dok je aparat na punjenju zapnete za kabel i eto problema. No, u našem servisu mijenjamo utore za punjenje na apsolutno svim modelima, da dobro ste pročitali, na baš svim modelima uključujući i Samsung Edge modele kao što je S7 edge kod kojeg je to kompliciran i zahtijevan posao jer se mora odvajati ekran od okvira a koji zahtijeva i posebnu opremu. Samo prepustite da stvar riješe naši serviseri i 20 godina iskustva!

Zamijenite bateriju

Jako puno novih pametnih telefona ima bateriju koju nije moguće zamijeniti bez rastavljanja uređaja. Baterija je jedan od potrošnih dijelova na uređaju te s vremenom gubi svoje karakteristike. Na baterije utječu i ekstremno niske ili visoke temperature, sto pogotovo ljeti uzrokuje probleme. Životni vijek (broj ciklusa nakon kojeg kapacitet baterije nepovratno padne ispod 80% početnog kapaciteta) kreće se u rasponu od 500 – 1000 ciklusa. Pod pojmom ciklus se podrazumijeva jedno pražnjenje i jedno punjenje baterije.

Ponekad vam se čini da je vaš mobitel više fiksni telefon nego mobilni zato što ga stalno morate puniti? U našem servisu sve baterije mijenjamo u roku od sat-dva vremena a garancija na originalne baterije je 6 mjeseci. Battery low kad je uređaj najpotrebniji?! Nikad više.

KUĆIŠTA, MIKROFONI, ZVUČNICI, PREKIDAČI….

Kakav bi mi bili servis kad ne bi sve mogli popravljati?

Nije bitno koji kvar imate, od smočenog aparata do oštečenih dijelova kućišta javite nam se bez obzira o kojem se brandu radi i naši serviseri će vam napraviti besplatnu dijagnostiku, javiti vam cijenu, raspoloživost dijelova te potrebno vrijeme da se uređaj popravi.
Koristan savjet: ako ste Vaš pametni telefon smočili potrebno je izvaditi odmah bateriju i što prije ga donijeti u servis. Ne pokušavajte nikakve trikove sušenja izvoditi. Uređaj čim dođe u kontakt s vodom počinje oksidirati, ako je baterija u uređaju to znači da su elementi pod naponom te dolazi do kratkih spojeva i još veće štete. Niti ako ste uređaj osušili ne pokušavajte ga paliti, naime, potrebno je zaustaviti oksidaciju posebnim procesom te sve oštećene elemente popraviti ili zamijeniti kako ne bi došlo do daljnjih oštećenja.

Otključajte Vaš uređaj na sve mreže

Prelazite na drugu mrežu a vaš uređaj ne prihvaća novu SIM karticu?
Zato mi imamo svu potrebnu opremu za brzo otključavanje bilo kojeg uređaja. Bez obzira koji model uređaja imate, otključavanje vršimo posebnom opremom (boxevima) koji su u stanju otključati 90% uređaja u roku od sat vremena.
Uređaji ostaju trajno otključani na sve mreže.

Zaboravili ste lozinku ili ste zaboravili na koji Google račun ste aktivirali vaš Android?!

Noćna mora…zaboravili ste lozinku, a svi bitni podaci, dragocjene slike, svi kontakti, bilješke, video zapisi su vam u uređaju…šta sad? Pa opet isto, dođite u smartphoneservice.hr™! Uz nas ništa nije izgubljeno.
S našom opremom možemo ukloniti lozinku te vam omogućiti da dođete do neprocjenjivih podataka i normalnog korištenja vašeg pametnog telefona.

Imate ipad s zaključanim iCloudom?

Većina servisa će vam reći da nije moguće otključati icloud aktivaciju i da je vaš uređaj neupotrebljiv. No, to nije tako! Na našem Youtube kanalu su video zapisi na koji način mi otključavamo icloud. Postoji više metoda a svaka zahtjeva posebnu opremu i programatore kao i jako veliko znanje i poznavanje programiranja čipova i samog skidanja i lemljenja procesora po matičnoj ploči. Ovo su zahtjevni popravci po kojima smo prepoznatljivi i zbog čega odskačemo po znanju i kvaliteti od drugih servisa.

SPORO RADI, NE BOOTA SE, BLOKIRA…POPRAVCI SOFTWARE-A I NADOGRADNJE

Današnji pametni telefoni su prava računala na našem dlanu te sadrže software koji je podložan “bugovima” odnosno “kvarovima”, pogotovo se to primijeti na android modelima koji imaju često nestabilan software. Probleme mogu uzrokovati i razne aplikacije koje generiraju greške u samom se kodu uređaja, kao i instalacija neslužbenih programa i sustava te je jedino rješenje upisivanje kompletno novog programa. Naši programeri će vam to brzo riješiti te “ubaciti” najnoviju i najstabilniju inačicu softwarea za Vaš uređaj ili ga po potrebi rootati(android) ili jailbreakati kao sto je slučaj kod iphonea. Proces rootanja ili jailbreak-a otvara nove mogućnosti na vašem uređaju no potrebno je imati neka osnovna softverska znanja. Ti procesi omogućuju dodatan pristup i zahvate na programu uređaja, nešto kao kad imate ili nemate administratorska prava na računalu…

Čipovi, procesori, otpornici, diode… popravci maticnih ploca

U našem servisu popravljamo matične ploče na svim modelima. Naši elektroničari imaju godine iskustva i školovanja te slobodno možete vaš uređaj prepustiti u njihove stručne ruke.

Uređaj ne prepoznaje da je umetnuta sim kartica?!

Često korisnici pokušavaju naopako umetnuti SIM karticu u uređaj ili koriste krivu veličinu SIM kartice. Naime danas imamo 3 vrste SIM kartica, klasična velika SIM kartica te mini i micro SIM kartica. Ako krivu karticu stavite u uređaj može doći do oštećenja kontakata na modulu utora. Čak i korištenje adaptera za veličinu SIM kartice uzrokuje oštećenja te uređaj uopće ne prepoznaje da je kartica umetnuta.
Ali zato smo mi tu, takva vrsta popravka zahtjeva otprilike dva sata rada!

Dodatna oprema: torbice, kablovi, adapteri…

U ponudi imamo originalnu opremu za sve modele kao i zamjensku opremu raznih brandova. Posjetite naš servis te odaberite punjače, maskice, USB kablove ili slušalice kako bi maksimalno uživali u svom pametnom telefonu.
Očekujemo vas!