Naša poruka

Acta non verba - dijela a ne riječi

Neki servisi u Hrvatskoj naglašavaju i pišu kako su najbolji, najkvalitetniji, najbrži, sve naj i naj dok ostali ništa ne valjaju. Mi se ne postavljamo tako i ne pokušavamo na taj način komunicirati naše klijente, poštujemo konkurenciju ali se želimo istaknuti našim dijelima i sposobnostima te na taj način biti prepoznati. Baš zato je naša poruka ta poznata latinska izreka!
 

O nama

Brand smartphoneservice.hr™ je dio tvrtke Infiniti telekomunikacije d.o.o koja se bavi telekomunikacijama od 1995. godine i kao takvi iskustvom garantiramo kvalitetu. Tvrtka kao certificirani Apple vanjamstveni servis je u korak s najnovijim standardima servisnih usluga te kroz Appleov program obuke i certifikacije servisera te ponudu originalnih dijelova nudi sigurnost i povjerenje našim klijentima i poslovnim partnerima u našu kvalitetu.

Baš kao i osnivač tvrtke naši zaposlenici su ljudi koji su entuzijasti i zaljubljenici u mobilnu tehnologiju, programiranje i elektroniku. Već 29 godina se trudimo biti predvodnici u servisiranju mobitela i tableta ulaganjem u najmoderniju opremu, naše servisere i procese. Uvijek smo prvi u svim tehnologijama. Volimo riješavati probleme koji drugi nisu sposobni riješiti. Zahvaljujući velikom iskustvu i poznavanju elektronike stvorili smo niz metoda i procesa pomoću kojih možemo otkloniti kvarove koje drugi ne mogu. Vršimo servis i tehničku podršku za sve vrste mobitela/smartphone-a i tableta uz ponudu originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova te kompletnu ponudu dodatne opreme. Ističemo naš brzi servis koji je u mogućnosti ukloniti kvarove u roku od sat vremena kao i uslugu dogovaranja servisa vašeg uređaja kako bi što vam što više skratili vrijeme bez vašeg ljubimca.

Naš poslovni uspjeh počiva na postizanju zadovoljstva klijenata: vrhunskom kvalitetom pruženih usluga, prilagođenim njegovim jedinstvenim potrebama bilo da se radi o privatnim ili pravnim klijentima. Kada vam netko kaže da nešto ne može, onda je vrijeme da se obratite nama... Upravo ste VI najvrijedniji dio našeg poslovanja.

Taj način razmišljanja je duboko utisnut u svijest naših djelatnika te su sukladno tome svi naši djelatnici završili tečajeve odnosa s klijentima, prodajnog razgovora, neverbalne komunikacije, prodajnog bontona te posjeduju certifikate izvrsnosti iz tih područja. Oni će se svojom proaktivnošću i dalje truditi olakšati vaše svakodnevne potrebe. Smartphoneservice.hr će nastaviti razvoj kao renomirana hrvatska tvrtka s glavnom smjernicom kvalitete usluge, naravno s zadovoljavanjem tržišnih zahtjeva potrošača te poticanjem ljudskih potencijala uključivanjem stručnjaka iz tog gospodarskog sektora. Zahvaljujuci naprednim tehnologijama koje smo implementirali zadnjih godina bilježimo veliki rast te postajemo jedan od vodećih servisa u regiji što potvrđuje i javna objava poslovnih rezultata.

Osim servisa i maloprodaje tvrtka se bavi i veleprodajom i distribucijom mobilnih uređaja i tableta svih brandova a najveći udio u opskrbi distributera na Hrvatskom tržištu zauzimaju Apple i Samsung. Veleprodajni dio poslovanja se odvija kroz zasebnu partnersku tvrtku Superstore d.o.o s uredima i skladištem također u Avenue mallu Zagreb. Ukoliko ste vi i vaša tvrtka zainteresirani slobodno nam se obratite.

  Ne zaboravite, tu smo zbog vas...
 
B97C2B9E-C30B-4C75-90BB-91CA20B58A1A
5e460a77-55f3-44a0-90dd-eb4f7a2c3276
abf33ae2-f7c0-4ef6-b6aa-921c19858742
Press / drugi o nama: