NAPOKON POTVRĐEN SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA (CANVAS22) SA 108-MPX KAMEROM

Svi se sjećamo početka godine kada je predstavljen impresivan te vrlo skup uređaj; Samsung Galaxy S20 Ultra. Iako ograničen Androidom, Ultra je uživala slavu Premium uređaja zbog Qualcomm-ovog Snapdragon 865 procesora u kombinaciji s 12 GB RAM-a te penta postavom kamera i poprilično velikom baterijom od 5000 mAh koja ju je svrstavala daleko prije ostale Android konkurencije. Kako se približavamo 8. mjesecu dolazi nam nova Samsungova perjanica; Samsung Galaxy Note 20 Ultra, koja će također nositi 108-MPxela na leđima.
Sada su već prošle priče da Samsung otkazuje Ultra model za Note seriju, s obzirom da je Roland Quandt iz Winfuture.de našao tvrdi dokaz da telefon na kraju dobiva također 108-MPxelnu kameru.
Samsung S20 Ultra je bio označen od strane kritičara zbog lošeg fokusa kamere, u što smo sigurni da su korejski inovatori kod novog mobitela ispravili.
Samsung Galaxy 20 serija stiže 5. kolovoza u kojoj će biti uključeni Galaxy Note 20, Note 20 + te Note 20 Ultra. Galaxy Z Flip u 5G varijanti će također biti predstavljen na istom eventu. Galaxy Fold 2 se očekuje u 9. mjesecu. F.R

Komentiraj slobodno!

komentar/a