SAMSUNG GALAXY FOLD 2 ILI GALAXY NOTE 20. KOJEM BI SE TREBALI VIŠE VESELITI ?

Najnoviji nasljednik famoznog sklopivog smartphone-a; Galaxy Fold 2 će imati veći 8-inčni fleksibilni ekran, kućište će biti napravljeno od lakšeg materijala, ali S Pen stylus je za sada “izvan jednadžbe”.

Sklopivi Galaxy Fold je osmišljen kao smartphone i tablet, ujedinjeni u jednom uređaju, no s obzirom da je ovo prvi pokušaj sklapanja dvije stvari u jednu, uređaj nije služio svrsi u pojedinačnom modu. Manji 4.6-inčni ekran je zapravo bio premalen, a rasklopljeni 7.3-inčni ekran bi još uvijek bio manji od većine tableta, pa čak i od 7.9-inčnog iPad mini.
Sve dosadašnje glasine upućuju na činjenicu da Samsung namjerava povećati trenutne ekrane te pritom stanjiti dizajn i skinuti koji gram. Trenutni Galaxy Fold teži 275 grama, sljedeći bi trebao imati 229 grama.
Možemo očekivati službenu najavu Samsung Galaxy Fold 2 u kolovozu, event na kojem će također biti predstavljen i najnoviji i još veći Galaxy Note 20.
Samsung Galaxy Note 20, kodnog imena Canvas, bi trebao imati veći ekran, koji bi čak mogao prelaziti 7 inča. Novom S Penu će uz trenutne mogućnosti, biti dodano još par novih. Postojat će dvije vrste Note serije; regularni Galaxy Note 20 te Galaxy Note 20 Ultra, naravno s trenutnih 108-MPxela ili čak i boljim kamerama.
Ono što ljude još uvijek odvraća od kupnje sklopivog telefona je njihova cijena od 1400 $ (Galaxy Z Flip) i 2000 $ (Galaxy Fold). Pa ukoliko Samsung želi privući veći dio populacije tom dijelu tržišta, morat će opravdati trošak još više. Zato i mislimo kako će korisnici više kupovati Note, zbog same razlike u cijeni.
Nove boje u kojima možemo očekivati navedene uređaje su Martian Green i Astro Blue. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a