NAKON KARANTENE OČEKUJEMO REALME NARZO 10 I REALME NARZO 10A

Dva nova telefona od tvrtke Realme su stigli kao iznenađenje, nakon najave prije nekoliko dana. Glasine oko telefona su ubrzo postale realnost nakon službenih informacija i slika Realme Narzo serije. Službeno predstavljanje se trebalo održati putem online stream-a već sutra, preko Realme India službene stranice. No nakon produljenja karantene u Indiji za još 21 dan, direktor Realme je odgodio sve buduće evente kako bi se pridržavali uputa državnog zdravstva.
Indijske službene stranice su već napunjene većinom specifikacija koje nose Narzo smartphone-i, no neke još nedostaju s obzirom na to da se čeka konferencija planirana za 26. ožujak.
Neke od specifikacija koje su otkrivene upućuju na 6.5-inčni ekran s “waterdrop” urezom za selfie kameru, MediaTek Helio G70 i Helio G80 procesori te “Quick Charge” baterija od 5.000 mAh. Realme Narzo 10 će na stražnjoj strani uređaja imati 4 kamere od kojih će glavna imati 48-MPxela, a Realme Narzo 10A će imati pak 3 kamere gdje glavni senzor ima otvor F/1.8.
Nagađanja pak upućuju da su ovi uređaji zapravo samo preimenovani Realme 6i te Realme C3 koji su ne tako davno predstavljeni za tajlandsko i indonezijsko tržište. Cijena će im se kretati oko 130 €. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a