KORONA VIRUS – Privremeno radno vrijeme: 10:00h – 18:00h

☣️☢️PRIVREMENO RADNO VRIJEME☢️☣️

❤️ Kako smo uvijek bili tu za vas te imali najduže radno vrijeme od svih servisa tako i sada zbog Vašeg i našeg zdravlja te borbe protiv širenja KORONA VIRUSA uvodimo privremeno radno vrijeme do završetka epidemije:
?10:00h-18:00h?

 U našoj poslovnici na podu su oznake za održavanje razmaka, molimo vas da ih poštujete!

?‍?‍?‍? Ukoliko je u poslovnici gužva, molimo da pričekate u hodniku trgovačkog centra dok ne dođete na red!

? Svaki uređaj ćemo dezinficirati pri zaprimanju i izdavanju koristeći posebna dezinfekcijska sredstva te UV svjetlo za tu namjenu.

☝️ Uređaj možete i sami dezinficirati na način da našpricate dezinfekcijsko sredstvo na papirnati ubrus te dobro obrišete vaš mobitel(razrijeđeni klor te otapala, 75% etanol, peroctena kiselina i kloroform, pazite da nije preagresivno). Nije na odmet ?

?? Avenue mall je povećao učestalost čišćenja cijelog centra sukladno tome poduzimamo preventivne mjere pojačanim čišćenjem i dezinficiranjem kompletne poslovnice a pogotovo primopredajnog pulta!

? Molimo vas budite dobri i strpljivi u narednom periodu. S obzirom na prekide opskrbnih kanala postoje kašnjenja i problemi u nabavi dijelova. Trudimo se sve odraditi što kvalitetnije i u roku, no s obzirom na situaciju moguća su kašnjenja.

? Ukoliko bude bilo kakvih kašnjenja pri servisu vašeg uređaja na vrijeme ćemo vas obavijestiti!


Zahvaljujemo na razumijevanju te obećajemo bilo kakve promjene na vrijeme komunicirati!

❤️ Čuvajte zdravlje i puno pozdrava šalje Vam vaš smartphoneservice.hr team ❤️

#ZatoStoZnamo
#QuarantineAndChill

Komentiraj slobodno!

komentar/a