ZA 2 DANA DOLAZI OPPO WATCH. IDENTIČAN ORIGINALNOM APPLE WATCHU

Tvrtka Oppo je nedavno pustila u javnost prve postere koji najavljuju dolazak njihovog prvog smartsata. Iz samog imena sata; #OPPOWatch se donekle može indicirati povezanost sa slavnim satom, a kamoli tek kada zapazite kvadratni dizajn koji je tvrtka Apple donekle „patentirala“.
Novi smartsat bi se trebao pojaviti uz bok najnovijeg Oppo Find X2 smartphone-a. Oppo Watch ima zaobljeni ekran te vrlo sličan dizajnerski pristup kojim najviše nalikuje na Apple Watch. Sportska narukvica se malo drugačije kopča na ruci, ali sve u svemu, uzeli su mnogo dobrih karakteristika najprodavanijeg sata.
Izvršni direktor tvrtke Oppo je nedavno pokazao još jednom Watch iz druge perspektive gdje se jasno vidi da se satom upravlja pomoću dviju tipki, umjesto digitalnom krunicom.
Sat omogućuje upućivanje i primanje poziva putem e-SIM opcije te kao jednu od ključnih karakteristika je ECG očitavanje, koju također nude smartsatovi poput Apple Watch Series 5, Samsung Galaxy Active 2, Withings Move ECG i Amazfit Verge. Vjerujemo da Oppo ima još nekoliko aduta u rukavu kako bi njihov sat bio privlačniji od konkurencije. Samo kućište će biti u srebrnoj i zlatnoj boji, dok cijene očekujte 06. ožujka. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a