HUAWEI P40 SERIJA – 52-MPX SONY KAMERA I 120HZ EKRAN

Početkom ovog mjeseca smo najavili dolazak najnovije Huawei P40 serije 26. ožujka, koji je još dodatno potvrđen od strane jednog od direktora, Yu Chengdong, koji je još dodao da će to biti najnapredniji 5G mobitel na tržištu. To znači da ćemo također imati nova DxOMark očitanja.
Po specifikacijama, najnoviji Kirin 990 5G procesor će se potruditi za stabilnu 5G konekciju te će najnovijim HMS uslugama konkurirati donekle i iOS-u. Naravno, čija će se integracija igrica, aplikacija, tema i ostalog s vremenom poboljšavati.
Uz glavni senzor od 52-MPx(SONY IMX700), sekundarno će se nalaziti 40-MPx „filmski„ senzor, periskopska te ToF leća. AI tehnologija kamere će koristiti kompresiju 16:1, što znači kompresiju 16 megapiksela u 1 cijeli, što je trenutno najnaprednije na tržištu.
Fluidnost prikaza medija te animacija na ekranu će biti znatno poboljšana s obzirom da će Huawei P40 i P40 Pro biti isporučivani s ekranom brzine osvježavanja od 120Hz. Ostale detalje ćemo pričekati još neko vrijeme jer za sada ostaju samo glasine. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a