DANAS ĆE BITI PREDSTAVLJEN VIVO APEX 2020 KONCEPT. KAMERA ISPOD EKRANA, 60-WATTNO BEŽIČNO PUNJENJE TE GIMBLE KAMERA OD 48-MPX

Zadnjih par godina tvrtka Vivo početkom godine predstaviti koncept uređaj koji predstavlja skoro sve karakteristike njihovog budućeg Premium telefona koji dolazi krajem godine. Taj uređaj je čak i moguće nabaviti preko posebnih stranica, gdje je cijena često veliki faktor.
Danas je na Weibo mreži objavljen novi poster koji otkriva da će uređaj imati mogućnost da bežično napuni bateriju sa 60-Wattnim punjenjem. To je izvanredno, s obzirom na to da se mnogi proizvođači muče još s 55-Wattnim žičnim punjačima, te ih ne daju tako olako na raspolaganje korisnicima.
Vivo također prelazi granice trenutne dostupne tehnologije s novim 6.45-inčnim 100%-nim ekranom koji selfie kameru skriva ispod OLED panela. Rubovi OLED panela se zakrivljuju preko rubova pod kutem od 120 stupnjeva. Ekran se time doima kao da držite doslovno samo OLED panel u ruci. Uz to ekran se osvježava brzinom od 120Hz. Zadnja kamera sa 7.5 optičkim zoomom je također čudo od tehnologije s obzirom da se nalazi u kružnom modulu koji sadrži gimble koji umiruje podrhtavanje slike 48-MPxelnog senzora. AI tehnologija je toliko napredovala da kod ovog modela također uklanja i “Foto-Bomb” upade na snimljenim fotografijama. Biti će dostupan u crnoj i bijeloj boji.
Danas ćemo saznati da li je Vivo zbilja pretekao granice nemogućeg sa svojim VIVO Apex 2020 ili ipak ima mjesta za napredak. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a