DIZAJN NAJNOVIJEG „XIAOMI BLACK SHARK 3“ PRIKAZAN U PROMO VIDEU

Za nekoliko dana ćemo posvjedočiti novom Gaming telefonu tvrtke Xiaomi; Black Shark 3, koji će biti predstavljen 3. ožujka. Direktori su odlučili otvoriti prednarudžbe za spomenuti telefon te su kratkim reklamama već dočarali dizajn novog Gaming telefona.
Black Shark 3 dolazi sa 120Hz QHD+ ekranom te 270Hz reakcijom na dodir prstom, trenutno najbržim odazivom na tržištu. Time će se smanjiti vrijeme odaziva na dodir te omogućiti optimalno igranje igrica.
U videu je vidljiv prednji panel uređaja, koji dizajnom ne odmiče od prethodnika. Iako netko tko „brije“ na igrice vjerojatno već ima Bluetooth slušalice, Xiaomi je odlučio zadržati 3.5mm audio utor uz dodatak dual stereo zvučnika. Selfie kamera se neće nalaziti u nikakvom urezu ili rupi, nego je pozicionirana u gornjem okviru ekrana.
Pozadina smartphone-a izrađena od stakla i aluminija nalikuje više na uređaje 2020. godine, uz prepoznatljivi svjetleći LED logotip Black Shark serije. Što se hardware-a tiče, pokretat će ga najnoviji Qualcomm Snapdragon 865, RAM memorija od sigurnih 12GB te brzo punjiva baterija od 5000 mAh koju punite 65-Wattnim punjačem. No kroz nekoliko dana ćemo znati apsolutno svaki detalj. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a