ONEPLUS CONCEPT ONE MCLAREN PREDSTAVLJEN U NOVOJ, CRNOJ VERZIJI

Na ovogodišnjem CES 2020 je OnePlus predstavio svoj prvi ikad koncept telefon s unikatnim dizajnom te kamerama na pozadini uređaja, koje se skrivaju posebnom tehnologijom.
Sistem funkcionira tako da se kamere, kada se ne  upotrebljavaju, sakriju ispod staklenog modula. Stakleni moduli je opremljen istom tehnologijom kao i panoramsko staklo u McLaren vozilima. Staklo se posebnom izradom višeslojnog stakla i utjecajem struje, zatamni i odtamni. To je i jedan od razloga zašto su OnePlus i britanska tvrtka McLaren ostvarili ovu suradnju; kako bi široj publici demonstrirali novu tehnologiju na kojoj rade.
Prvi model ovog smartphone-a je bio predstavljen u posebnoj narančastoj boji, koja je neke zaintrigirala, a druge odbila. Tvrtka je zatim odlučila privući i one malo konzervativnije i napravila crnu varijantu istog modela.
Crna boja u kožnoj maskici ipak izgleda više stilski prihvatljivije i elegantnije. A to bi mogao i biti korak k tome da OnePlus kreće u masovnu proizvodnju „univerzalne“ verzije ovog McLaren smartphone-a. Točni detalji još nisu poznati. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a