ZTE AXON 10S PRO 5G JE PRVI SMARTPHONE SA UGRAĐENIM SNAPDRAGON 865 PROCESOROM

SAMSUNG GALAXY S10 LITE I GALAXY NOTE 10 LITE. CIJENE 💰ZA EUROPU
11. prosinca 2019.
QUALCOMM SNAPDRAGON 865 SE PRIBLIŽIO PERFORMANSAMA BIONIC APPLE A13 PROCESORA
17. prosinca 2019.

ZTE AXON 10S PRO 5G JE PRVI SMARTPHONE SA UGRAĐENIM SNAPDRAGON 865 PROCESOROM

Kineski proizvođač ZTE je nedavno predstavio prvi telefon na svijetu koji ima ugrađen najnoviji Snapdragon 865 procesor – ZTE Axon 10s Pro 5G.
Ovaj smartphone će podržavati “Wi-Fi 6” te 5G mrežu u NSA / SA dual-modu, što mu omogućuje bolju prilagodbu ovisno o zemlji u kojoj se upotrebljava. Mobitel će se također isporučivati s LPDDR5 RAM-om od 8GB (do najviše 12GB), naprednijom UFS 3.0 internom memorijom te brzo punjivom baterijom od 4000 mAh.
U operativni sistem smartphone-a će biti integriran i ZTE-ov novi Z-Booster 2.0 čiji AI algoritam optimizira potrošnju rada procesora za najzahtjevnije zadatke poput igara i multitaskinga. ZTE Axon 10s Pro će uz pomoć Link-Boostera istovremeno emitirati nekoliko mrežnih signala kako bi u područjima sa slabom pokrivenošću ipak bili dostupni.

Smartphone dolazi s već predinstaliranim OS MiFavor, inače baziran na Androidu 10 koji savršeno paše uz novi dizajn ZTE-ovog uređaja.

Iako su glavni ljudi ZTE branda podijelili sitne detalje uređaja, nisu rekli cijenu ni kada će točno biti dostupan za kupnju, osim onoga što sami znamo, a to je u prvoj polovici sljedeće godine. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a