APPLE ĆE PREDSTAVITI IPHONE BEZ IJEDNOG UTORA U 2021. GODINI

2021. godina će biti velika prekretnica za Apple; tada ćemo već imati 6 uređaja po godini te najnovija vijest je da će barem jedan od tih Pro uređaja doći bez ijednog jedinog utora.
Apple namjerava početkom 2021. godine predstaviti koncept 100% bežičnog doživljaja te ga implementirati svake sljedeće godine u svoje nove uređaje. Dakle, nema više USB-C ni Lightning utora.
Iako su se neki nadali kako će Apple zamijeniti svoj Lightning utor iz 2013 s USB-C-ovim, Mi Ching-Kuo pobija tu glasinu te izjavljuje kako se u izvješćima za investitore navodi prelazak na totalno bežično iskustvo.
Sve je krenulo kada je Apple počeo navikavati svoje korisnike da prebacuju svoje podatke na iCloud, što i utječe na činjenicu da se iTunes polako gasi iz upotrebe. Zatim je uslijedio AirDrop za dijeljenje podataka samo s drugim iPhone, iPad i Mac uređajima. Ako ste jedna od osoba koja teško mijenja navike i niste se još upoznali s bežičnim punjenjem, želimo vam reci kako Apple ne namjerava čekati da vi napokon izađete iz komfort zone.
Pitate se kako Apple namjerava riješiti problem sporog punjenja telefona bežično ? Pa tehnologija će dovoljno napredovati do kraja 2021. godine te će te moći napuniti svoj uređaj bežično do 100% u svega 45 min do 1 sata.
Sljedeće godine nas očekuje 5 iPhone uređaja od kojih navodimo LCD iPhone 9 (iPhone SE 2) koji izlazi u ožujku, te ostala 4 OLED iPhone-a u jesen. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a