SAMSUNG GALAXY FOLD 2 (SAMSUNGOV MOTOROLA RAZR) BI MOGAO KOŠTATI MANJE OD 1000 $ (OKO 7.940 KN)

 
Iako nam se bliži kraj 2019. godine, glasine ne prestaju stizati o budućim telefonima 2020. godine. Današnja tema je nadolazeći Samsung Galaxy Fold 2 koji će najvjerojatnije biti predstavljen na MWC u Barceloni sljedeće godine, krajem veljače. Vijesti koje dolaze iz južne Koreje kažu kako bi cijena novog Fold 2 mogla biti znatno manja nego prva generacija istoimenog uređaja.
 
Sami razvoj preklopnog uređaja je u startu vrlo skup pogotovo ako se proizvode dijelovi isključivo samo za mali broj proizvoda. Iz tog razloga je cijena Galaxy Fold-a toliko visoka, kako bi se pokrili troškovi.
 
Samsung je naučio na greškama i način na koji smanjiti troškove proizvodnje te je vrijeme da se predstavi sklopivi uređaj koji je dostupan i korisnicima koji nemaju namjeru potrošiti ušteđevinu na smartphone.
 
Sve upućuje na to da Samsung namjerava kopirati Motorolin novi smartphone kako bi pridobio korisnike kojima se sviđa taj koncept preklapanja. Činjenica koja opravdava manju cijenu je i također manji preklopni ekran. To nas dovodi do cijene koju ima Samsung Galaxy S11, samo što je Fold 2 sklopiv i kompaktniji.
 
Izvješće iz Koreje kaže kako će Galaxy Fold 2 kostati oko 841$ do 1000$, gdje će cijena u Hrvatskoj biti uvećana za poreze i ostalo pa će to iznositi oko 7.940 do 9.440 kn. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a