PRIJE TUŽBE PREMA APPLE-U, BRAT OD PABLO ESCOBAR-A NAJAVLJUJE SKLOPIVI SMARTPHONE KOJI ĆE KOŠTATI SAMO 350$

XIAOMI MI 10 PRO SLUŽBENO POTVRĐEN; 108-MPX KAMERA, SNAPDRAGON 865 PROCESOR
6. prosinca 2019.
IPHONE 9. TAKO ĆE SE ZVATI IPHONE SE 2 KOJI DOLAZI U OŽUJKU 2020. GODINE
11. prosinca 2019.

PRIJE TUŽBE PREMA APPLE-U, BRAT OD PABLO ESCOBAR-A NAJAVLJUJE SKLOPIVI SMARTPHONE KOJI ĆE KOŠTATI SAMO 350$

Roberto Escobar, brat od Pablo Escobar-a (jednog od najvećih krijumčara droge u povijesti) je najavio dolazak prvog budžetnog sklopivog smartphone-a. Ovo nije prvi uređaj koji predstavlja tvrtka “Escobar Inc.“ te time podsjeća svijet, još uvijek, na prisutnost ove uspješne kartel obitelji.
Ime novog smartphone-a je Escobar Fold 1, koji je zapravo Premium verzija Royole FlexPai sa zlatnim elementima. Također je i nešto jeftiniji, s obzirom na to da Royole FlexPai košta oko 1.300 $, dok je Escobar Fold 1 predstavljen s cijenom od samo 350 $.
Escobar Fold 1 ima sklopivi AMOLED FHD+ ekran od 7.8-inča, dolazi s Android 9.0 te Octa-Core 2.8Ghz Qualcomm Snapdragon 8 procesorom. Na pozadini ima dvije kamere (16-MPx + 20-MPx). Uređaj ima dual-SIM utor te možete sami odabrati bilo kojeg operatera jer se uređaj isporučuje otključan.
Roberto Escobar je preko medija izjavio kako namjerava konkurirati Apple-u: „Rekao sam mnogima da ću pobijediti Apple u smartphone svijetu i hoću. Isključujem mreže preprodavača i prodajem krajnji proizvod korisnicima za samo 350 $. Prodavat ću smartphone koji inače u trgovinama od strane Samsunga i drugih košta vise od 1000 $ dolara. To mi je cilj. Pobijediti Apple, sam, kao sto sam i prije radio.“
Također namjerava podići tužbu protiv Apple-a sljedeće godine.
Escobar nastavlja: „Tužbu ćemo podići iz razloga sto Apple prodaje korisnicima bezvrijedne telefone, koji su precijenjeno skupi. Moji odvjetnici su već spremni, sa svom dokumentacijom. No prije nego krenem sa tužbom, htio sam pokazati kako mogu napraviti uređaj koji je jeftiniji i mnogo bolji. Sa tužbom vrijednom 30 milijardi krećemo 6. siječnja 2020. u Kaliforniji. Potrošio sam milijun dolara na odvjetnike kako bi osigurao da Apple povrati dio novaca. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a