IPHONE 12 SERIJA ĆE SE SASTOJATI OD 4 MODELA, NO SAMO ĆE 2 OD NJIH PODRŽAVATI MMWAVE 5G 

S obzirom na to da je Apple pritisnut od strane mnogih kineskih proizvođača smartfone-a, moguće je da će sljedeće godine predstaviti još jedan model u iPhone 12 seriji koji će također biti opremljen OLED ekranom. Imat ćemo 5.4-inčni, 6.7-inčni te dva 6.1-inčna modela. Ta informacija je procurila kroz izvješće za JP Morgan investitore Apple-ovih dionica.
6.7-inčni te 6.1-inčni Pro model će imati najbolji hardware uz tri kamere sa „World-facing 3D“ skeniranjem u kvadratnom modulu. „World-facing 3D“ skeniranje će pružiti VCSEL senzor koji će moći uhvatiti siri kut snimanja uz bolji, blizi i sofisticiraniji zoom. Oba Pro modela će imati ugrađen čip koji će podržavati Mmwave 5G povezivost
Ostala dva modela; 5.4-inčni te slabiji 6.1-inčni će imati dvije kamere bez 3D skeniranja, u kvadratnom modulu te slabiju 6Ghz 5G povezivost.
Prije nego iPhone 12 modeli ugledaju svjetlo dana, dolazi nam jeftiniji iPhone SE u ožujku.
Jos saznajemo kako početkom 2021. godine Apple namjerava primijeniti novi program predstavljanja uređaja te da će početkom (2021.) godine biti predstavljena 2 iPhone-a te krajem ostala 2, što će Apple-u omogućiti bolju poziciju u smartphone utrci s ostalima. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a