SAMSUNG GALAXY S11 CE IMATI 5. SENZOR KOJI JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA NOĆNE FOTOGRAFIJE

Samsung će napraviti veliki korak u fotografiji s novim Samsung Galaxy S11. Što znači da će peta kamera na nadolazećem Galaxy S11 biti zaslužna isključivo za noćne fotografije. Ove detalje su otkrili kolege „letsgodigital“ magazina.
 
Na slikama OnLeaks-a su različito veliki senzori na pozadini telefona, u kvadratnom modulu, nesimetrično poslagani no ukoliko je redoslijed točan to bi potvrdilo nagađanja o posebnom senzoru specifično napravljenom za noćne snimke. Od tih pet senzora možemo očekivati telefoto, širokokutni, 3D senzor, noćni te glavni senzor od 108-MPxela. Novost koju je nedavno predstavio Samsungov odjel za marketing je laserski fokus kamere koju Samsung do sada nije primjenjivao u svojim telefonima, no drugi već jesu.
 
Na jednoj od slika možemo vidjeti certifikat prolaza na Geekbenchu, Samsungovog telefona pod nazivom SM-G968B. Navodi se da Galaxy S11+ telefon ima 6.9-inčni SAMOLED Dynamic ekran, 12 GB RAM-a, 8-jezgreni Exynos 9830 (990) procesor s ugrađenim 5G modemom. Audio utor se trajno miče s Galaxy S11 serije. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a