NOVI SKLOPIVI SAMSUNG W20 5G PREDSTAVLJEN U KINI, USKORO KREĆE PREMA EUROPI

Nakon što je Samsung imao malo neugodan start sa svojim prvim sklopivim smartphone-om, nakon redizajna slavnog Galaxy Folda, stigao je i službeno drugi tablet/smartphone s proizvodne trake velikog smartphone giganta. Riječ je o Samsung W20 5G.
Spomenuti uređaj dijeli mnogo karakteristika s prošlim Galaxy Fold-om, ima isti zglobni preklop, zatvara se poput knjige te ima dva ekrana, jedan s vanjske strane te jedan fleksibilni s unutarnje strane.
Unutrašnji fleksibilni panel je AMOLED ekran od 7.3 inča, rezolucije 1,536 x 2,152 koji podržava HDR10+ tehnologiju, a vanjski ekranje ima dijagonalu od 4.6-inča. te ima HD+ rezoluciju.
Ovaj uređaj ima ukupno 6 kamera. Tri se nalaze na zadnjem panelu (6-MPx ultra široki + 12-MPxelni široko-kutni + 12-MPxelni telefoto senzor), jedna 10-MPxelna se nalazi iznad 4.6-inčnog ekrana te dvije (10-MPx + 8-MPx) u gornjem kutu unutrašnjeg fleksibilnog ekrana.
Na stranicama uređaja se nalaze Power i Bixby tipka, tipke za glasnoću te senzor otiska prsta. Smartphone pokreće brzo punjiva baterija od 4235 mAh koja podržava 15-Wattno bežično i žično punjenje. S obzirom na to da se Samsung W20 5G isporučuje sa Snapdragon 855 Plus procesorom, 12GB RAM-a te 512GB memorije, nećete imati problema s obavljanjem zahtjevnih zadataka.
Telefon je trenutno već dostupan za narudžbu u Kini, uz što preporučuju Care+ uslugu koja traje 18 mjeseci za podršku te 12 mjeseci garancije za eventulane poravke. Kroz 2 mjeseca dolazi u Europu. S obzirom na to da uređaj dolazi isključivo s 12GB RAM-a, cijena će biti manja od Galaxy Folda, ali ne pretjerano manja. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a