UKOLIKO STE SPREMNI ZA JOŠ SAMSUNG GALAXY S11 VIJESTI, EVO PAR DOBRIH

Kako već par dana dobivamo svježe vijesti o nadolazećim Samsungovim Galaxy modelima, bilo je za očekivati kako neke od glasina moraju biti i potvrđene i svježim renderima.
Na crtežima se može zapaziti da je rupa za selfie kameru znatno manja te da će ekrani biti zaobljeni, no SAMOLED panel neće pratiti zakrivljenje stakla zbog neuspjelih testova kvalitete. Najnoviju funkciju koju će imati sva tri Galaxy S11 modela će biti HDR10+ certifikacija (konstantna dinamička korekcija boje ovisno o tamnijim ili svjetlijim fotografijama), a što se tiče hardware-a, ukoliko zahtijevate maksimum od smartphone-a; s 12GB LPDDR5 RAM-a, Exynos 9830 i Qualcomm Snapdragon 865 procesorima nećete biti razočarani.
Uz već najavljeni 108-MPxelni senzor te 5x optički zoom kamere, novi Galaxy S11 modeli će imati ugrađen i novi infracrveni senzor; spektrometar. Spektrometar će mjeriti, npr., temperaturu hrane, hidrataciju kože, količinu kisika u krvi te količinu šećera u samoj hrani.
Galaxy S11, Galaxy 11 Plus i Galaxy S11e telefoni su trenutno u proizvodnji te će biti predstavljeni na MWC eventu u veljači. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a