OVO BI MOGAO BITI NOVI XIAOMI MI 10

Iako nam se blizi kraj godine, u smartphone svijetu vrijeme nikako ne staje te se proizvođači već spremaju za prve Premium telefone 2020. godine. S toga i ne čudi da već dobivamo glasine i prve pretpostavke dizajna novog Xiaomi Mi 10.
Zahvaljujući TechConfigurations možemo vidjeti budući smartphone u HD rezoluciji te tako dobiti malo bolji osjećaj što očekivati od budućeg Premium uređaja.
Nakon predstavljanja Xiaomi Mi MIX Alpha smartphone-a očekujemo da će se brand orijentirati najviše na zaobljene ekrane za svoju Premium seriju, zato i Xiaomi Mi 10 dolazi sa zaobljenim AMOLED ekranom do skoro 90 stupnjeva, koji će nuditi razne opcije na tom bočnom dijelu ekrana. U slikama se može primijetiti kako je kamera skrivena ispod gornjeg dijela AMOLED ekrana, nešto što je Xiaomi već neko vrijeme pokazivao na koncept telefonima. Možemo očekivati da će Xiaomi Mi 10 biti prvi Premium smartphone koji će imati selfie kameru ugrađenu ispod ekrana.
Trenutno imamo samo navodne specifikacije ovog telefona koje će se naravno realizirati kako vrijeme bude odmicalo. 6.7-inčni AMOLED ekran s Quad HD rezolucijom, Qualcomm Snapdragon 865 processor, 12GB RAM-a, 128GB / 256GB memorije, trostruka kamera sa senzorima od 108-MPx + 16-MPxela + 8-MPxela, 25-MPxelna selfie kamera te senzor otiska prsta implementiran u ekranu. Najveća moguća promjena u ovim specifikacijama je broj kamera, kojih će sigurno biti 5, ako nam Mi Note 10 bude mjerilo. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a