MOTOROLA RAZR SA SKLOPIVIM 6.2-INČNIM OLED EKRANOM SLUŽBENO PREDSTAVLJENA

IBM IZJAVLJUJE: MAC KORISNICI SU BOLJI U SVOM POSLU I ZAKLJUČUJU VIŠE VISOKO VRIJEDNIH POSLOVA, U USPOREDBI S PC KORISNICIMA.
13. studenoga 2019.
OVO BI MOGAO BITI NOVI XIAOMI MI 10
18. studenoga 2019.

MOTOROLA RAZR SA SKLOPIVIM 6.2-INČNIM OLED EKRANOM SLUŽBENO PREDSTAVLJENA

Nakon godina čekanja na povratak ikone preklopnih telefona, napokon smo dočekali da zanimljiv koncept postane stvarnost.
Motorola, čiji je vlasnik Lenovo, je danas prvi puta predstavila telefon koji je prvi puta predstavljen kao koncept davne 2004. U to vrijeme je trenutna tehnologija bila vrlo skupa i s mnogo mana.
Ovo je Motorolin prvi preklopni smartphone te treći smartphone ove godine koji je dignuo medijsku prašinu uz prethodne Galaxy Fold i Xiaomi Mate X.
Za razliku od prethodno navedenih sklopivih smartphone-a koji postaju tableti iz prethodno sklopljenih telefona, Motorola Razr se iz smartphone-a konvencionalne veličine može preklopiti u još kompaktniji telefon za vaš džep.
Motorola Razr je vrlo stručno koncipirana s obzirom na to da se razlikuje od Samsung Folda u detalju preklopa ekrana, gdje nema nikakvu manu, kao što ju ima Samsung a to je uočljiv prostor između dva ekrana kada su sklopljeni.
Usporedivši Motorolu Razr s retro modelom, možemo vidjeti da je zamijenjena T9 tipkovnica te mali ekran s 21:9 CinemaVision 6.2-inčnim fleksibilnim OLED ekranom, dok se u donjoj bradi uređaja nalaze senzor otiska prsta, antene, USB-C utor te zvučnici. S druge, vanjske, strane se nalazi sekundarni mali 2.7-inčni OLED ekran na kojem će se prikazivati notifikacije, reprodukcija medija, fotografije koje snimite selfie kamerom i još mnogo toga.
Motorola Razr ima 2 kamere, od kojih je jedna od 5-MPxela namijenjena isključivo za selfie slike, dok drugu od 16-MPxela možete koristiti za veće i selfie fotografije. Glavna kamera je opremljena Laser Auto fokusom, Night Vision i AI tehnologijom i elektroničkom stabilizacijom slike. Telefon ima dvije brzo punjive baterije od 2510 mAh koje su pospremljene u oba dijela preklopnog ekrana. Uz 15-Wattno TurboPower punjenje imati ćete 100% napunjen telefon u roku od sat vremena te će baterija trajati cijela 24 sata.
Što se tiče ostalih hardwareskih komponenti, telefon će imati 6GB RAM-a i 128 GB memorije te 8 jezgreni Snapdragon 710 procesor. Cijena Motorole Razr će biti 1500$ i biti će dostupna početkom 2020. godine. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a