SAMSUNG GALAXY S11 U TRI VARIJANTE S VEĆIM EKRANIMA I 108-MPX KAMEROM

Samsung je već krajem godine kroz brojne druge proizvođače predstavio svoje adute za 2020. godinu. To samo znači da se tvrtka dobrano priprema za prvo tromjesečje kada će predstaviti novu Galaxy S11 seriju. Samsung Galaxy S11 će biti dostupan u nekoliko varijanti s 3 veličine ekrana. Ostalo sto možemo očekivati je zakrivljeni ekran i 5G povezivost za sve varijante navedenog smartphone-a
Evan Blass tvrdi da će ovo biti veličine budućih Galaxy S11 modela: 6.4-inčni ekran, 6.7-inčni ekran te 6.9-inčni ekran. Galaxy S11 Plus će jedini podržavati isključivo 5G mrežu, dok će manji modeli biti dostupni u obje verzije; 4G i 5G.
Nove Galaxy serije će imati implementirani Space Zoom te poboljšani Face Unlock. Space Zoom znaci da će korisnici moći uslikati najbliže planete i zvijezde tijekom noći. Smartphone-i bi također trebali imati i veće baterije te najnovije 108-MPx senzore koji su već integrirani u Xiaomi Mi Note 10 modele. S obzirom na to da toliko velik senzor ima veći šum pri slaboj svjetlosti, Samsung je riješio problem curenja svjetlosti u susjedne piksele kod ovog senzora s novim ISOCELL senzorom koji navedeno prigušuje te stvara kristalno čiste fotografije.
Sva tri modela bi trebala biti predstavljena početkom godine; 18. veljače 2020. ali sigurne informacije očekujemo uskoro. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a