IBM IZJAVLJUJE: MAC KORISNICI SU BOLJI U SVOM POSLU I ZAKLJUČUJU VIŠE VISOKO VRIJEDNIH POSLOVA, U USPOREDBI S PC KORISNICIMA.

Youtube će vam ubrzo TRAJNO deaktivirati Google račun
13. studenoga 2019.
MOTOROLA RAZR SA SKLOPIVIM 6.2-INČNIM OLED EKRANOM SLUŽBENO PREDSTAVLJENA
14. studenoga 2019.

IBM IZJAVLJUJE: MAC KORISNICI SU BOLJI U SVOM POSLU I ZAKLJUČUJU VIŠE VISOKO VRIJEDNIH POSLOVA, U USPOREDBI S PC KORISNICIMA.

 
*APPLE: „svi FORTUNE 500 članovi koriste Apple računala”
 
Tvrtka IBM je godinama podržavala da njihovi zaposlenici odabiru svoje računalo za rad. Pa ukoliko želite da vam šef osigura Apple Mac računalo za poslovne svrhe, pročitajte par glavnih crta s „Jamf Nation User Conference“ kada se ukazuje na bolju produktivnost Mac korisnika u usporedbi sa korisnicama običnih PC-a.
„Mi ciljamo na produktivnost u poslovnom okruženju za IBM zaposlenike, te smo iz tog razloga uveli program samostalnog odabira poslovnog računala kod zaposlenika, jer nam je još od 2015. godine bitno kontinuirano poboljšanje radnog iskustva.“ – izjavio je Fletcher Previn, direktor IBM-ovog IT strategijskog sektora.
 
Čak postoji 17% manja šansa da će korisnik koji koristi Mac računalo, napustiti tvrtku u usporedbi sa zaposlenikom koji u to isto vrijeme radi na Windows računalu. Mac računala su toliko jednostavna da ih idiot može koristiti, s toga ni sami ne zahtijevaju skupu korisničku podršku. Ovdje ne navodimo skupe rezervne dijelove.
 
Neki zaposlenici čak preferiraju Mac računala ukoliko na poslu rade 8+ sati zbog već ugrađenih Safari, Apple Mail te Kalendar aplikacija. S obzirom na to da je Apple predstavio MacOS Catalinu koja s Mac Catalyst tehnologijom donosi dostupnost svih iPad aplikacija na Mac. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a