ISPLIVAO DIZAJN NADOLAZEĆEG VIVO S5, NO JOŠ NIJE JASNO DEFINIRAN

Za nešto više od tjedan će Vivo predstaviti još jedan smartphone srednje klase na eventu u Kini, točnije 14. studenog. Prve slike Vivo S5 smo mogli vidjeti u oglasu od kineskog pjevača Cai Xukun koji će dakako biti brand-ambasador Viva za ovaj smartphone. No neki dan su se online pojavila dva uređaja koji nalikuju jedan na drugoga, ali s drugačijim ekranom.

Detalji koji su nam jasni su četverostruka kamera u dijamant modulu LED bljeskalicom na pozadini. I sada ako pogledamo prvi promotivni oglas za Vivo S5 ističe se selfie kamera u rupi desnog gornjeg dijela ekrana. U drugom promotivnom oglasu se Vivo S5 prikazuje kao smartphone sa 100% ekranom, bez ikakvih ureza te u nekoliko različitih fancy boja.
Logično bi bilo zaključiti da će Vivo za nekoliko dana predstaviti Pro i Lite verziju Vivo S5, što i ima neku težinu s obzirom na to da su nedavno objavili usku suradnju sa Samsungom, počevši od ekrana, kamera te do samih 5G modema, ali uskoro ćemo biti sigurniji kada još vise detalja iscuri u javnost. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a