ISPLIVAO DIZAJN NADOLAZEĆEG VIVO S5, NO JOŠ NIJE JASNO DEFINIRAN

XIAOMI MI NOTE 10 (MI CC9) ĆE BITI PREDSTAVLJEN 6.11. NA EVENTU U ŠPANJOLSKOJ
4. studenoga 2019.
VIVO CE NA DANAŠNJEM EVENTU PREDSTAVITI VIVO X30 / VIVO X30 PRO
7. studenoga 2019.

ISPLIVAO DIZAJN NADOLAZEĆEG VIVO S5, NO JOŠ NIJE JASNO DEFINIRAN

Za nešto više od tjedan će Vivo predstaviti još jedan smartphone srednje klase na eventu u Kini, točnije 14. studenog. Prve slike Vivo S5 smo mogli vidjeti u oglasu od kineskog pjevača Cai Xukun koji će dakako biti brand-ambasador Viva za ovaj smartphone. No neki dan su se online pojavila dva uređaja koji nalikuju jedan na drugoga, ali s drugačijim ekranom.

Detalji koji su nam jasni su četverostruka kamera u dijamant modulu LED bljeskalicom na pozadini. I sada ako pogledamo prvi promotivni oglas za Vivo S5 ističe se selfie kamera u rupi desnog gornjeg dijela ekrana. U drugom promotivnom oglasu se Vivo S5 prikazuje kao smartphone sa 100% ekranom, bez ikakvih ureza te u nekoliko različitih fancy boja.
Logično bi bilo zaključiti da će Vivo za nekoliko dana predstaviti Pro i Lite verziju Vivo S5, što i ima neku težinu s obzirom na to da su nedavno objavili usku suradnju sa Samsungom, počevši od ekrana, kamera te do samih 5G modema, ali uskoro ćemo biti sigurniji kada još vise detalja iscuri u javnost. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a