DOLAZI NAM VRO ZANIMLJIV MI CC9 PRO S 5 KAMERA NA POZADINI, GLAVNA IMA 108-MPX

Xiaomi je danas objavio da namjerava uskoro predstaviti smartphone sa Samsungovim najjačim objektivom od 108-MPxela, koji se trenutno nalazi na tržištu. Mi CC9 Pro će biti jedan od prvih smartphone-a koji će se masovno proizvoditi sa 108-MPxela. Službeno predstavljanje kreće 05. studenog.

Nekoliko sati nakon što je Xiaomi najavio telefon, su počele curiti informacije o specifikacijama te i same slike uređaja.
Mi CC9 Pro dolazi s urezom sa selfie kameru i sredini gornjeg dijela ekrana. Ekran će biti lagano zakrivljen preko rubova ekrana poput Samsungovih Galaxy S i Note telefona. Mi CC9 Pro će na pozadini imati 5 vertikalnih objektiva, od kojih će tri biti blisko povezani, a ostala dva će biti pomalo odvojena. Uz kamere će se nalaziti čak 2 bljeskalice koje su postavljene uz 5X i 108MP natpise.
Jedina malo razočaravajuća činjenica je to da se telefon neće klasificirati kao Premium model jer će ga pokretati Qualcomm Snapdragon 730G procesor s 6GB RAM-a. Operativni sistem će raditi na MIUI 11, kao i svaki noviji Xiaomi smartphone. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a