APPLE-OVE SLJEDEĆE AIRPODS SLUŠALICE ĆE KOŠTATI OKO 1.940 KUNA

Početkom ovog mjeseca je izašlo sve više i više informacija o nadolazećim AirPods slušalicama. Prvi dokazi su se pojavili u iOS 13.2 software-u gdje su bile prikazane su u jednom crtežu. Može se vidjeti da su nove slušalice implementirale dizajn novih sa starim slušalicama.

Sudeći po informacijama od China Economic Daily, Apple će nove slušalice predstaviti vrlo brzo, dok će istovremeno nuditi i „starije“ AirPods. Ove će biti predstavljene kao Premium model uz iPhone 11 Pro. Nove slušalice će Apple pustiti u prodaju u vrijeme pred Božić te će im cijena u Hrvatskoj biti oko 1940 kn, dakako u dolarima (250$) to ispada znatno manje, no carine, porezi, prirezi…
Kako je vidljivo iz slika, dizajn kutije za punjenje slušalica će biti duguljastog oblika. Apple slušalice namjerava službeno predstaviti samo novinarima, dok će ostali za njih saznati iz vijesti spomenutih. Nadamo se da će Apple donijeti s novim dizajnom i neku kvalitetu vrijednu spomena, s obzirom na cijenu i pripisivanje Premium etikete novim AirPodsima. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a