SLUŽBENO PREDSTAVLJEN ZTE BLADE 20 BATERIJOM OD 5000 MAH, CIJENA OKO 125 €

Tvrtka ZTE je nedavno predstavila dva telefona; ZTE Blade 20 i ZTE Blade A7s. Oba telefona su entry-level kategorije, no ipak dolaze s baterijom od 5000 mAh te trostrukim kamerama na pozadini.
ZTE Blade 20 se može naručiti po cijeni od 140 $, dok će stvarna isporuka krenuti 28. listopada. Uređaji su trenutno ograničeni samo za kinesko tržiste dok tvrtka ZTE ne odluci gdje će sljedeće predstaviti telefone izvan granica Kine.

ZTE Blade 20 pokreće velika baterija od 5000 mAh koju ćete puniti s 18-Wattnim brzim punjačem koji dobivate s uređajem. ZTE Blade 20 ima 6.49-inčni LCD ekran rezolucije 720p te omjerom ekran-kućiste 91,1%. S obzirom na malu cijenu, nema skočni mehanizam za prednju kameru s toga se 8-MPxelna kamera nalazi u urezu, u gornjem dijelu ekrana. Na pozadini uređaja se u kvadratnom modulu nalaze tri objektiva; 16-MPxelni primarni, 8-MPxelni široki objektiv te 2-MPxelni objektiv za određivanje dubine fotografije. Prednja i zadnje kamere podržavaju HDR i AI tehnologiju za bolju kvalitetu slike. Što se tiče hardware-a, telefon je opremljen s MediaTek Helio P60 procesorom uz 4GB RAM-a i 128 GB memorije koju je moguće proširiti do 256 GB uz pomoć microSD kartice. U slučaju da ovaj telefon namjeravate kupiti starijim osobama, ukoliko se drži volumen tipka dulje od 5 sekundi, automatski se bira hitni poziv te se SMS-om šalje lokacija osobe.
Telefoni će biti dostupni u Magic Red i Turquoise nijansama. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a