ONEPLUS 8 PRO JE SAMO VEĆI ONEPLUS 8, SUDEĆI PO AUTOCAD DIZAJNU

Iako smo tek nedavno posvjedočili službenom predstavljanju OnePlus 7T Pro, već dolaze vijesti o nasljedniku OnePlus 8; OnePlus 8 Pro. Kako su glasine o novom telefonu bile vrlo specifične, 91mobiles i @Onleaks su nam prezentirali dizajn novog OnePlus 8 Pro u 3D renderima.
Kako je vidljivo iz 3D rendera, jasno možemo razaznati 2 velike promjene u dizajnu u usporedbi s OnePlus 8. OnePlus 8 Pro će imati rupu u rubu ekrana za selfie kameru, koja se na trenutnim OnePlus 7 Pro i OnePlus 7T Pro nalazi na skočnom mehanizmu. Druga razlika je u dodanom ToF senzoru koji će poslužiti za 3D fotografije i korespondenciju s AR tehnologijom u softwareu.

Detalji o procesoru koji će biti ugrađen u ovaj uređaj još nisu poznati ali će zasigurno biti jedan od Snapdragon Premium čipova tvrtke Qualcomm. Što se tiče veličine ekrana, OnePlus 8 Pro će imati AMOLED 6.67-inčni ekran s brzinom osvježavanja od 90-Hz.
Dimenzije telefona će biti 165.3 x 74.4 x 8.8mm gdje je u usporedbi s OnePlus 8 modelom identičnih proporcija. Trenutno nije poznat datum izlaska OnePlus 8 Pro, ali takve informacije ne ostaju dugo tajna. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a