IPHONE 12 – NOVI DIZAJN STAROG APPLE TELEFONA ALI S NOVOM TEHNOLOGIJOM

SAMSUNG GALAXY A91 ĆE BITI PREDSTAVLJEN SA SNAPDRAGON 855 PROCESOROM TE 45-WATTNIM PUNJENJEM
16. listopada 2019.
ONEPLUS 8 PRO JE SAMO VEĆI ONEPLUS 8, SUDEĆI PO AUTOCAD DIZAJNU
18. listopada 2019.

IPHONE 12 – NOVI DIZAJN STAROG APPLE TELEFONA ALI S NOVOM TEHNOLOGIJOM

S obzirom na to da su ove godine Apple i Qualcomm napokon došli do mirnog dogovora, poznati analitičar Guo Minghao nam donosi neke važne činjenice koje se tiču novog iPhone 12.

Kao što smo već nekoliko puta objavili Apple će ugraditi novi Qualcomm 5G modem u novi iPhone 12 te namjerava drastično promijeniti izgled metalnog kućista u nešto potpuno kompleksno. To se vjerojatno referira na haptičku tehnologiju ili neka drugu tehnologiju koja trenutno nije iscurila u javnost.
Dizajn iPhone 12 bi trebao nalikovati prethodnom iPhone 4 dizajnu, informacija koju smo već čuli barem prije 2 godine. Moguće je da je Apple čekao najgori trenutak nezadovoljstva korisnika dizajnom, kako bi pokrenuo projekt oživljavanja retro modela, nakon 9 dugih godina. S obje strane metalnog kućista će se nalaziti 2/2.5D staklo koje će nalikovati na već poznati iPhone 4 uz 4 objektiva u kvadratnom modulu.
Novi iPhone 12 će imati također i novi ekran zvan ProMotion SuperRetina XDR, bez gadnog ureza te s implementacijom reversnog bežičnog punjenja.
Sljedeće godine se možete pozdraviti s jeftinijim iPhone-om jer Apple namjerava povisiti cijenu, kao što smo nedavno naveli. S obzirom na to da je iPhone 11 Apple-u povećao prodaju, ne mislimo kako bi bio baš pametan potez samo povišenje cijene. Iako znamo Apple; ako su izumili i sitnicu, to moraju i masno naplatiti. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a