POČELE SE POJAVLJIVATI PRVE ŽALBE NA IPHONE 11 SERIJU

OTKRIVEN APPLE-OV PLAN PROIZVODA ZA 2020. GODINU
14. listopada 2019.
SAMSUNG GALAXY A91 ĆE BITI PREDSTAVLJEN SA SNAPDRAGON 855 PROCESOROM TE 45-WATTNIM PUNJENJEM
16. listopada 2019.

POČELE SE POJAVLJIVATI PRVE ŽALBE NA IPHONE 11 SERIJU

Kako je prošlo već mjesec dana od izbacivanja novog iPhone 11, nakon brojnih testova, mnogo se korisnika odlučilo za kupnju navedenog modela.

Iako posljednji Apple-ov iPhone model ne dolazi sa pregršt inovacija, ipak postoji jedna novost na koju nismo navikli od strane Apple-a, a to je manja cijena prilikom predstavljanja. iPhone 11 kreće s cijenom od 699$ što ga čini 100$ jeftinijim od prethodnika; iPhone XR 2018. Apple-u čak dobro ide prodaja novih uređaja i u Indiji i Kini. No nije sve roze boje.
Počele su se pojavljivati žalbe na novi iPhone 11. Kako je sve više i više korisnika kupovalo iPhone 11, tako su se počele gomilati i tvrdnje kako ekran na iPhone 11 nije otporan na slabo grebanje. To pak baca u vodu Apple-ove tvrdnje da iPhone 11 koristi skupocjeno staklo preko ekrana te da je ekran zbilja otporan na grebanje. Problem se očituje i na iPhone 11 i na iPhone 11 Pro.
Neki korisnici tvrde da iako se iPhone stavi u poseban džep u hlačama bez ključeva i ostalog, da će se na kraju dana ipak pojaviti ogrebotine. Ukoliko ste spremni potrošiti minimalno 699$ na novi iPhone, budite spremni potrošiti još malo i na zaštitno staklo i maskicu.
Slučaj sa slabim staklom na iPhone 11 je bio prvi zabilježeni slučaj, nakon kojeg su krenule i ostale žalbe na slabi mobilni signal, pregrijavanje te probleme s kvalitetom snimanja u „night modu“. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a