OTKRIVEN APPLE-OV PLAN PROIZVODA ZA 2020. GODINU

Kada su u pitanju Apple-ovi uređaji ili proizvodi, najsigurnije je saslušati tu informaciju od Guo Minghao, poznatog novinara koji stalno dobiva informacije direktno od proizvodnog izvora.
Guo Minghao izjavljuje da će prodaja iPhone 11 serije zadovoljiti Apple-ove želje tek krajem ove godine.

U prvoj polovici 2020. godine Apple namjerava predstaviti slavni mali telefon; iPhone SE 2 s čak manjom cijenom od prethodnog modela. Ali ne nadajte se pretjerano jer su njegove performanse potkrijepljene istim hardwareom koji se nalazi u trenutnom iPhone 8, uz dodatak A13 procesora i 3 GB RAM-a.
Apple također namjerava predstaviti u prvoj polovici godine i iPad Pro s ToF objektivom za lakšu poslovnu upotrebu. U drugoj polovici godine predstavit će se novi MacBook sa „scissors foot“ tipkovnicom te AR kaciga za doživljaj proširene stvarnosti na kojoj Apple surađuje s vanjskom tvrtkom. Tvrtka namjerava masovno proizvoditi AR kacige krajem ove godine, kako bi ih mogao ležerno predstaviti sredinom sljedeće godine.
Krajem 2020. će se predstaviti željno očekivani iPhone 5G kojem namjeravaju promijeniti dizajn dodajući metalni okvir na srednje kućište i rubove ekrana. Naravno, s novim dizajnom, očekuje vas i uvećanje cijena. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a