POZIVNICA ZA „OPPO RENO ACE EVENT“ POTVRĐUJE 65-WATTNO PUNJENJE, 90-Hz EKRAN TE SNAPDRAGON 855+ PROCESOR

Kineski smartphone gigant Oppo, je krenuo sa slanjem pozivnica za svoj sljedeći tehnološki event na kojem će 10. listopada predstaviti najnoviji Oppo Reno Ace. Pozivnica za ovaj event nije došla u uobičajenom papirnatom izdanju nego u obliku mahjong igre koja je bila izumljena u Kini u vrijeme Qing dinastije. Svaka pločica koja se nalazi u pozivnici nagovještava specifikacije samog uređaja.

U slagalici se nalazi 14 pločica koje Random slovkaju: „Reno“, „Ace“ „6“, “5“,“W“, „Super“, „Flash“, „9“, „0“, „Hz“, „8“, „5“, „5“, „+“. Prilično je lako zaključiti da Oppo potvrđuje glasine najnovijeg Premium telefona, Reno Ace koji će imati 65-Wattno Super Flash žično punjenje, ekran s brzinom osvježavanja do 90 Hz te naravno Snapdragon 855+ procesor. Sutra će Oppo najaviti mobitel s najvećim kapacitetom punjenja baterije koje je trenutno poznato na tržištu.
Službena testiranja su potvrdila da će SuperVOOC 65-Wattno punjenje u Reno Ace smartphone-u napuniti bateriju od 4000 mAh za svega 30 minuta. Jedino što smatramo razočaravajućim je činjenica da će mobitel imati urez za selfie kameru. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a