POTRAŽNJA ZA IPHONE 11 JE IZVAN OČEKIVANOG TE APPLE POVEĆAVA PROIZVODNJU

SONY SMARTPHONE S SNAPDRAGON 865 PROCESOROM U IZRADI
1. listopada 2019.
ONEPLUS 8 SMARTPHONE, OVO JE NJEGOVO PRVO POJAVLJIVANJE
11. listopada 2019.

POTRAŽNJA ZA IPHONE 11 JE IZVAN OČEKIVANOG TE APPLE POVEĆAVA PROIZVODNJU

Apple je tražio od svojih dobavljača za dijelove da povećaju broj dnevno proizvedenih jedinica modela iPhone 11 i iPhone 11 Pro za 10%, nakon što su dobili dojavu od prodavatelja. Ovu informacija dolazi od Nikkei Asian Review koji izjavljuje da će proizvodnja biti uvećana do 8 milijuna uređaja.
Nikkei-a je kontaktirala osoba koja kaže kako je Apple u startu ugovorio proizvodnju manje količine iPhone-a nego prošle godine. Dolazimo do činjenice da će cak skladišni broj iPhone-a 11 i Pro uređaja biti veći nego onaj za prošlogodišnje iPhone-e XS,XS Max. Isto mu je saopćio da ne žele u Apple-u biti previše optimistični, ali se nadaju da će period najviše prodanih telefona potrajati duže nego prošle godine.
Zabilježena je najveća potražnja za iPhone 11 i iPhone 11 Pro modelima, dok ostatak nije spreman platiti Premium cijenu za iPhone Pro Max. Jer jednostavno cijena nije opravdana.
Niskoj cijeni iPhone 11 modela je potpomogla i činjenica da se on proizvodi u Kini. Ali će tarife na uvoz proizvoda iz Kine povećati cijenu za 10%, ali tek iza 15.prosinca 2019. Tako je odlučio Washington. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a