POTRAŽNJA ZA IPHONE 11 JE IZVAN OČEKIVANOG TE APPLE POVEĆAVA PROIZVODNJU

Apple je tražio od svojih dobavljača za dijelove da povećaju broj dnevno proizvedenih jedinica modela iPhone 11 i iPhone 11 Pro za 10%, nakon što su dobili dojavu od prodavatelja. Ovu informacija dolazi od Nikkei Asian Review koji izjavljuje da će proizvodnja biti uvećana do 8 milijuna uređaja.
Nikkei-a je kontaktirala osoba koja kaže kako je Apple u startu ugovorio proizvodnju manje količine iPhone-a nego prošle godine. Dolazimo do činjenice da će cak skladišni broj iPhone-a 11 i Pro uređaja biti veći nego onaj za prošlogodišnje iPhone-e XS,XS Max. Isto mu je saopćio da ne žele u Apple-u biti previše optimistični, ali se nadaju da će period najviše prodanih telefona potrajati duže nego prošle godine.
Zabilježena je najveća potražnja za iPhone 11 i iPhone 11 Pro modelima, dok ostatak nije spreman platiti Premium cijenu za iPhone Pro Max. Jer jednostavno cijena nije opravdana.
Niskoj cijeni iPhone 11 modela je potpomogla i činjenica da se on proizvodi u Kini. Ali će tarife na uvoz proizvoda iz Kine povećati cijenu za 10%, ali tek iza 15.prosinca 2019. Tako je odlučio Washington. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a