ONEPLUS 8 SMARTPHONE, OVO JE NJEGOVO PRVO POJAVLJIVANJE

Skoro svaki mobitel prije nego se službeno predstavi, prođe kroz nekoliko mjeseci sitnih dojava i kvazi-slika njegovog dizajna. Ali kod ovog smartphone-a smo direktno došli do originalnih slika; naravno kroz izvor OnLeaks. Ukoliko ste bili spremni potrošiti ušteđevinu na OnePlus 7T, možda bi ste htjeli pročitati što vas čeka s novim Premium telefonom tvrtke OnePlus.

Ono što smo do sada naučili je to da su sve dojave dizajna od strane OnLeaks uvijek bili vrlo točni s detaljima, čak nekoliko mjeseci unaprijed, prije predstavljanja.
OnePlus 8 će nam se pokazati za 7 do 8 mjeseci i implementirat će “waterfall” dizajn ekrana te selfie kameru u rubu ekrana, kao na Samsung Galaxy S10 te Honor V30 telefonima. Na prijašnjim modelima, poput OnePlus 7T su još nekako ugrađivali ravne ekrane, no sljedeće godine se to mijenja za sve Premium modele.
“Waterfall” ekran od 6.5-inča neće biti ekstremno zaobljen kao na Vivo NEX 3, a ni selfie rupa neće biti prevelika, što neće štetiti periodu prijelaza na 100% pokrivenost ekranom. Manji OnePlus 8 model će imati trostruku kameru na pozadini dok će OnePlus 8 Pro verzija najvjerojatnije imati objektive u kružnom modulu. Na donjem dijelu uređaja će se nalaziti USB-C utor te rupice zvučnika. Uskoro se nadamo još više detalja, do trenutka kada bude službeno predstavljen. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a