IPHONE 11 – TIM COOK TVRDI DA S NJIM APPLE NUDI „NAJNIŽE MOGUĆE CIJENE NA TRŽIŠTU“

Za vrijeme dok je Tim Cook bio na Oktoberfestu u Njemačkoj ove godine, dao je intervju u kojem je objasnio par stvari u vezi Apple-ovih proizvoda poput Apple TV+, Apple-ove strategije te cijene trenutnog iPhone 11.

Najjeftiniji iPhone model ; iPhone 11 je 50$ jeftiniji od prošlogodišnjeg iPhone XR čak iako ima više objektiva na zadnjici nego prethodnik te novi A13 Bionic procesor, kojem se diče i skuplji Pro modeli.
Tim Cook: „Apple uvijek prakticira prezentirati najniže cijene mobitela što je više moguće, što smo ove godine i uspjeli s novim iPhone-om.“ Druga je priča, naravno, što Apple zapravo naplaćuje, ono što ne uključuje troškove proizvodnje (oglašavanje, marketinški tim, itd…).
Tim Cook je dodao par riječi bazirajući se na Apple TV+ gdje tvrdi da se Apple ne namjerava natjecati s već poznatim gigantima tog tržišta kao što je Netflix. Tim Cook naprosto gleda na Apple-ov angažman na tom području samo kako bi bili u toku s trendom, nije im cilj dominirati i tim tržištem. „Ne mislim kako nas konkurencija smatra prijetnjom. Video industrija funkcionira drugačije. S obzirom na to da razni ljudi koriste razne servise za gledanje sadržaja, mi samo pokušavamo biti dio tog tržišta kako bi korisnici imali sve na dohvat ruke.“ F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a