SAMSUNG GALAXY S10 DOBIVA PODRŠKU ZA DEX TE FUNKCIJE KAMERE NOTE-A 10

XIAOMI MI MIX 5G ALPHA DEFINITIVNO IZDOMINIRAO S EKRANOM OD 180,6% POKRIVENOSTI, 108-MPXELNOM KAMEROM
24. rujna 2019.
NAJNOVIJI XIAOMI MOBITEL MOŽE SNIMATI 8K VIDEO S 30 FPS
26. rujna 2019.

SAMSUNG GALAXY S10 DOBIVA PODRŠKU ZA DEX TE FUNKCIJE KAMERE NOTE-A 10

Novi update software za Galaxy S10 donosi vrhunska poboljšanja s modela Galaxy Note 10. Update će biti dostupan za Galaxy S10, S10 Plus i S10E modele, a najbitnije je da će od sada podržavati i DeX sučelje kako bi ste imali kompjutersko iskustvo priključivši mobitel na eksterni ekran. Druge funkcije su Live Focus zamagljenje slike za vrijeme video snimanja te ostale funkcije kamere.

Kako je Samsung s novim Galaxy Note 10 poboljšao DeX sučelje, sada će te moći pristupiti svim aplikacijama na telefonu čak iako priključite mobitel na Mac ili Windows laptop. Prije je pristup aplikacijama bio moguć jedino preko monitora. Možete čak i ubacivati datoteke u software; prozor mobitela, jednostavno copy-paste opcijom, s pokretom miša.
Samsung je čak napravio partnerstvo s Microsoftom kako bi ste mogli slati SMS poruke direktno s laptopa te bežično prebacivati slike s mobitela uparenog s laptopom.
DeX je Samsungov odgovor na korištenje kompjutera te uređaja poput tableta ili većeg mobitela kako bi korisnik imao najbolje od oba svijeta. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a