HUAWEI MATE X2 ĆE IMATI I STYLUS POPUT GALAXY NOTE SERIJE

 

Nakon što je Huawei predstavio svoj sklopivi telefon početkom ove godine, bilo je samo za očekivati kada će se približiti više Samsungu s Stylusom koji poslovni ljudi rado koriste s većim ekranima.

Xiaomi svoj Mate X model namjerava službeno predstaviti za prodaju u listopadu, u Kini, te ostatku svijeta u studenom. Ovaj sklopivi telefon je već napredak, ali Huaweijev tim za razvoj i istraživanja već radi na 2. verziji sklopivog telefona s Stylusom – Huawei Mate X2.

Huawei je u Americi na USPTO prijavio patent za svoj nadolazeći sklopivi uređaj. Skica prikazuje mobitel koji najviše slici prijašnjem Mate X, uz dodatak Stylusa.

Na slici možemo vidjeti vrlo dobro kako će budući mobitel izgledati zahvaljujući renderima „LetsGoDigital“ dizajnera. Kamera će biti tanja, uz malo drukčiji položaj baterije. S obzirom da će Stylus ulaziti na mjestu gdje se trenutno nalazi USB-C utor, on će ili biti premješten ili će ovo biti prvi uređaj koji će imati isključivo samo bežično punjenje. Uz Samsung i Huawei očekujemo i druge proizvođače da se ukrcaju na vlak „sklopivog smartphonea” koji je krenuo ove godine. F.R.

 

Komentiraj slobodno!

komentar/a