OPPO RENO ACE – MALO MALI EKRAN, ALI IMPRESIVNE SPECIFIKACIJE

Sljedeći na redu za predstavljanje je OPPO Reno Ace. To je Premium uređaj koji nasljeđuje Oppo Reno 2 seriju. Smartphone možemo očekivati kroz nekoliko tjedana; kada će biti službeno predstavljen na OPPO eventu 10. listopada.
Nakon certificiranja na TENAA testu, ubrzo su uslijedile službene slike koje su počele otkrivati kako će Premium uređaj izgledati. Na slikama je potvrđeno da mobitel dolazi s 4 kamere na zadnjici koje su postavljene vertikalno. Glavna je 48-MPxelna uz sekundarnu od 13-MPx, telefoto od 8-MPxela te makro od 2-MPx. Biti će dostupan u dvije boje: plavoj i zelenoj s preljevnim efektom. Velika je mogućnost da će ovaj premium uređaj imati urez za 16-MPxelnu selfie kameru te da neće implementirati skočni mehanizam.
Što se tiče specifikacija, pokretati će ga Qualcomm Snapdragon 855 Plus osam jezgreni procesor sa 12GB RAM-a te 256 GB interne memorije. Ekran će biti 6.5-inčni AMOLED s rezolucijom od 2400 x 1080 te brzinom osvježavanja od 90Hz s implementacijom senzora otiska prsta. Veličina baterije će najvjerojatnije slijediti trend od 4000 i više mAh uz opciju brzog 65W SuperVOOC 2.0 punjenja. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a