XIAOMI MI MIX ALPHA NEĆE BITI SKLOPIVI TELEFON

NAKON RASTAVLJANJA IPHONE 11 PRO MAX, POTVRĐENA JE 25% VEĆA BATERIJA
19. rujna 2019.
OPPO RENO ACE – MALO MALI EKRAN, ALI IMPRESIVNE SPECIFIKACIJE
23. rujna 2019.

XIAOMI MI MIX ALPHA NEĆE BITI SKLOPIVI TELEFON

Nešto ranije danas, nekoliko postera je počelo kružiti webom sa slikom otprilike koncept uređaja, ali sljedeće godine definitivno Premium modela. Riječ je o Xiaomi Mi MIX Alpha čiji ekran skoro pa dodiruje drugu stranu kućista. S obzirom da neki nisu imali pogled na cjelokupnu fotku, definitivno su mogli zaključiti kako je riječ o sklopivom telefonu, kojeg Xiaomi namjerava predstaviti 24.rujna.
Iz tog razloga se danas oglasio direktor Xiaomija te je objavio na društvenoj mreži: “Xiaomi Mi MIX Alpha je koncept koji ruši granice. I ne, nije sklopivi telefon.“ Ako pogledate malo bolje, ovaj mobitel koristi „waterfall“ ekran, sličan kao što se može primijetiti na novom Huawei Mate 30 Pro. A i sigurni smo da je Xiaomi primijenio istu AI tehnologiju kako bi uklonio bočne nasumične pritiske.
Na predstavljanju će Xiaomi Mi MIX Alpha imati ugrađen 5G čip te Qualcomm Snapdragon 855+ procesor. Najvjerojatnije će se ovaj koncept mobitel predstaviti netom prije Xiaomi Mi MIX 4 5G, koji će kasnije naslijediti sve karakteristike ovog koncept uređaja. Ha, a do tada ćemo se zadovoljiti barem sa 108-MPxelnom (Samsung) kamerom koja će se nalaziti na novom Mi MIX 4 za svega nekoliko dana. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a