XIAOMI MI MIX ALPHA NEĆE BITI SKLOPIVI TELEFON

Nešto ranije danas, nekoliko postera je počelo kružiti webom sa slikom otprilike koncept uređaja, ali sljedeće godine definitivno Premium modela. Riječ je o Xiaomi Mi MIX Alpha čiji ekran skoro pa dodiruje drugu stranu kućista. S obzirom da neki nisu imali pogled na cjelokupnu fotku, definitivno su mogli zaključiti kako je riječ o sklopivom telefonu, kojeg Xiaomi namjerava predstaviti 24.rujna.
Iz tog razloga se danas oglasio direktor Xiaomija te je objavio na društvenoj mreži: “Xiaomi Mi MIX Alpha je koncept koji ruši granice. I ne, nije sklopivi telefon.“ Ako pogledate malo bolje, ovaj mobitel koristi „waterfall“ ekran, sličan kao što se može primijetiti na novom Huawei Mate 30 Pro. A i sigurni smo da je Xiaomi primijenio istu AI tehnologiju kako bi uklonio bočne nasumične pritiske.
Na predstavljanju će Xiaomi Mi MIX Alpha imati ugrađen 5G čip te Qualcomm Snapdragon 855+ procesor. Najvjerojatnije će se ovaj koncept mobitel predstaviti netom prije Xiaomi Mi MIX 4 5G, koji će kasnije naslijediti sve karakteristike ovog koncept uređaja. Ha, a do tada ćemo se zadovoljiti barem sa 108-MPxelnom (Samsung) kamerom koja će se nalaziti na novom Mi MIX 4 za svega nekoliko dana. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a