NAKON RASTAVLJANJA IPHONE 11 PRO MAX, POTVRĐENA JE 25% VEĆA BATERIJA

Napokon je stigao novi iPhone 11, te smo željno iščekivali da ga se i rastavi, kako bi bili sigurni u Apple-ove tvrdnje. U ovom rastavljanju je otkrivena stvarna veličina nove baterije na iPhone 11. iPhone 11 Pro Max ima bateriju s 15.04-Wattnim ćelijama, u usporedbi s prethodnim koji je imao samo 12.06-W, što čini bateriju s 25% većim kapacitetom. To nas dovodi zapravo do činjenice da Apple nije zapravo puno napravio na predjelu poboljšanja rada uređaja sa softwareom, nego su zapravo postigli najviše s većom baterijom. Naravno ima noviji procesor Bionic A13, ali baterija ima najveće zasluge.
Apple tvrdi da će novi iPhone 11 Pro Max pružati 5 sati više rada nego prijašnja serija. U testu se pokazalo kako je iPhone 11 Pro Max s regularnim korištenjem trajao 12 – 14 sati, dok je stariji iPhone XS Max pružio samo 8 – 10h.
Ono što je zanimljivo je to da je Apple izradio bateriju koja se solidnog L oblika. Što je inače vrlo neobično za baterije koje su se do danas ugrađivale, no Apple je time uspio maksimalizirati prostor okolo, kako bi osigurao više mjesta za ostale komponente. Prethodna iPhone serija je imala također L-oblik, samo nije bila solidne forme.
Apple se čak prebacio na kvadratni oblik matične ploče, u usporedbi na njen L-oblik u starijem modelu. Vrlo vjerojatno , opet , zbog uštede na prostoru. Na ostalim slikama se mogu vidjeti još i druge komponente poput 3 objektiva te prednje selfie Face-ID True Depth kamere. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a