ONEPLUS SLUŽBENO OBJAVLJUJE DIZAJN OD ONEPLUS 7T, PRIJE SAMOG EVENTA (26.09.19)

Ove smo godine svjedočili mnogo objava koje su doslovno curile iz tvornica, zato se OnePlus pridružio Google-u te su službeno pustili slike dizajna nove Premium serije; OnePlus 7T.
Direktor tvrtke OnePlus je sliku novog Premium modela objavio na službenom OnePlus forumu i telefon dolikuje svim dojavama koje su kružile do danas o spomenutom uređaju. OnePlus 7T će na pozadini imati sličan dizajn kao i Vivo te se 3 kamere nalaze u kružnom modulu. Redom imamo 16-MPxelni 17mm ultra široki objektiv s kutem snimanja do 117 stupnjeva, 48-MPxelni 26mm široko kutni objektiv te 12-MPxelni 51mm telefoto objektiv s 2x optičkim zoomom. Koristiti će Snapdragon 855+ procesor te ekran s brzinom osvježavanja slike do 90Hz.
S obzirom da post na forumu ne otkriva prednju stranu uređaja, nismo sigurni da li će mobitel imati ikakav urez za selfie kameru ili će biti implementiran mehanički skočni modul za prednju kameru. Ukoliko ubrzo ne saznamo više detalja, sljedeće nam je da čekamo 26. rujan kada će direktor Lau službeno predstaviti OnePlus 7T. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a