PRVA SLIKA XIAOMI MI MIX 4 5G IZAŠLA ONLINE

Kineski proizvođački gigant, Xiaomi je vrlo oprezan s informacijama koje dijeli, o specifikacijama sljedećeg Xiaomi Mi MIX 4 5G. Navedeni uređaj je posljednji Premium uređaj koji će tvrtka predstaviti ove godine te se tako mora i prezentirati čak i u dojavama. Iako još nemamo tvrde dokaze o specifikacijama, ipak je par slika došlo do javnosti koje prikazuju Xiaomi Mi MIX 4 5G.
Fotografija koja je objavljena nekoliko dana prije posljednje prikazuje zaobljene rubove ekrana, što smo i očekivali s obzirom na to kako je otpočeo „waterfall“ trend ekrana, no sada postoji mogućnost da će Xiaomi Mi MIX 4 5G ipak biti četvrtast kao prethodnik. Rubovi ekrana su majušni na 3 strane, dok donji dio telefona nije vidljiv. Moguće je da se Xiaomi odlučio za skočni mehanizam selfie kamere s obzirom na to da nije prikazana nikakva rupa ili urez u ekranu.
Što se tiče specifikacija, Xiaomi Mi MIX 4 5G bi trebao imati 2K ekran te keramičko kućište, Snapdragon 855+procesor, 12GB RAM-a i do 1TB memorije (UFS3.0). Na pozadini bi se trebao nalaziti Samsungov 108-MPxelni objektiv. Imati će brzo punjivu bateriju koja će podržavati 30 do 40-Wattno bežično punjenje. Očekujemo ga krajem ovog mjeseca. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a