SADRŽAJ KUTIJE IPHONE 11 NE UKLJUČUJE 18-WATTNI PUNJAČ; OVO JE ŠTO DOBIVATE

 

S obzirom na to da Premium iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max startaju s cijenom od 999 $, a iPhone 11 starta sa 699 $, logično je da će biti znatnih razlika. Na „By innovation only“ eventu je Phil Schiller izjavio da će Premium skuplji modeli biti isporučivani s 18-Wattnim punjačem, ali to isto nije napomenuo i za jeftiniji model, jer ukoliko provjerite sadržaj kutije iPhone 11, nećete naći 18-Wattni punjač.

Kako smo već naviknuli da Apple uvijek nade način da uštedi na svojim korisnicima, provjerimo što točno dobivate u kutiji novog jeftinijeg iPhone-a 11. Dobivate isti stari 5-Wattni punjač, koji je bio proizveden za 2018 modele, Lightning – USB kabel i žične Lightning EarPods. Valjda moramo razumjeti tu žrtvu s obzirom na to da Apple isporučuje Premium iPhonee s naprednijim 18-Wattnim punjačem.

Početna cijena iPhone 11 je 699 $ što ga čini 50$ jeftinijim nego iPhone XR, kada je bio predstavljen 2018. Čak iako korisnici zasebno kupe 18-Wattni punjač, u konačnici je to jeftinije nego cijeli iPhone XR. Imajte na umu da će te iPhone 11 moći napuniti do 50% za čak 30 minuta punjenja.

Druge stvari koje naglašavaju jeftiniju cijenu ovog uređaja su LCD ekran te dvije zadnje kamere umjesto 3, kao na Premium modelu.

Ono što dobivate za 699$ je A13 procesor, Face ID te Qi bežično punjenje. S obzirom da će biti jeftiniji od Samsung Galaxy S10e, mnogi će se odlučiti za ovaj smartphone kao prijelazni model.

Komentiraj slobodno!

komentar/a