NOVI TENAA CERTIFIKAT ZA XIAOMI MI 9 5G 12GB + 512GB

 

Xiaomijev Mi 9 dobiva 5G nasljednika, i sudeći po vijestima, ovaj mobitel stiže u Premium izdanju. Kako je objavljeno na TENAA stranicama, Xiaomi Mi 9 dolazi u paketu s 12 GB RAM-a i 512 GB unutarnje memorije te 5G povezivosti.

Uzimajući u pogledu činjenicu da će korisnici s pojavom 5G povezivosti preuzimati više sadržaja, trebati će im i više memorije, s toga je Xiaomi poduzeo realne korake kako bi bio u koraku s trendom; da njegovi klijenti budu zadovoljni i kada 5G bude u punom mahu. Iako su se RAM memorija i pohrambeni prostor promijenili, ostale specifikacije su ostale iste.

S promjenom unutarnjih komponenti, moguće je da će se ovaj 5G model zvati Xiaomi Mi 9S. Imati će 6.39-inčni ekran (2K rezolucije) s urezom za selfie kameru, uz tri kamere na pozadini s OSS, SD855+ procesor, SDX50M mrežni čip koji će podržavati dual SIM (4G i 5G) i bateriju od 4000 mAh koja podržava brzo punjenje do 45-Watta.

Datum predstavljanja će biti 9. rujna, a cjenovno bi čak trebao biti jeftiniji od IQOO Pro 5G telefona, koji se trenutno prodaje po cijeni od 536 $. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a