PRVI DETALJI O MOTOROLA RAZR SKLOPIVOM TELEFONU, PREDSTAVLJANJE U PROSINCU 2019.

 
Dva velika proizvođača smartphone-a poput Samsunga i Huaweija su ove godine bacili svjetlo na trend sklopivih telefona. Iako se Motorola već nekoliko godina unatrag pripremala za vraćanje na scenu s njihovim popularnim preklopnim telefonima, tvrtka je napokon dobila ulaznicu za 2019.
 
Glasine početkom godine su govorile da Motorola namjerava vratiti svoj popularni RazR model, što je nedavno potvrdio i predsjednik tvrtke.
 
CIJENA I DOSTUPNOST
Za razliku od Samsunga i Huaweija, Motorola se namjerava usredotočiti na srednju klasu sklopivih telefona, koji će biti predstavljen u prosincu ove godine. Motorolin RazR će prvo biti dostupan u Europi, pa nakon u SAD-u. Cijena po kojoj će se prodavati sklopivi RazR će biti 1500 € te toliko i $. Postoji još mogućnost da Motorola na dan predstavljanja ipak korigira cijenu.
 
DIZAJN
Očekuje se da Motorola RazR predstavi s velikim 6.2-inčnim sklopivim ekranom rezolucije 876 x 2142, koji će se preklapati na tradicionalan način, poput starog preklopnog modela. Time će Motorola postići veličinu normalnog smartphone-a, a ne tableta, poput Fold i Mate X. Smartphone će čak imati manji ekran rezolucije 600 x 800 s prednje strane, koji će služiti za notifikacije, vrijeme i ostalo.
 
Moguće je da Motorola neće baš oduševiti performansama s prvim modelom, s obzirom na to da se trenutno bazira da izgled bude savršen, što će značiti i manju bateriju kako bi se zadržao taj ikoničan tanki dizajn. Unutra će se nalaziti Snapdragon 710 procesor uz 4GB/6GB RAM-a, te 128 GB memorije. Baterija od 2730 mAh možda neće biti dostatna za cijeli dan, ali tako je kako je. Ako će proizvodnja teći besprijekorno, možda nam se Motorola nade ispod bora, u prosincu. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a