VIVO NEX 3 5G SA 64-MPX KAMEROM, „WATERFALL“ EKRANOM I 120-WATTNIM PUNJENJEM STIGAO U RUKE NOVINARA

ZAPANJUJUĆE SPECIFIKACIJE XIAOMI MI MIX 4 OBJAVLJENE ONLINE
27. kolovoza 2019.
APPLE AGRESIVNO TESTIRA BOE-EVE FLEKSIBILNE OLED EKRANE
30. kolovoza 2019.

VIVO NEX 3 5G SA 64-MPX KAMEROM, „WATERFALL“ EKRANOM I 120-WATTNIM PUNJENJEM STIGAO U RUKE NOVINARA

 

Posljednjih par tjedana u potocima cure informacije o novim Nex telefonima direktno od ljudi koji su zaduženi za razvoj VIVO uređaja. Nakon vijesti da Vivo Nex 3 dolazi s 4G/5G dual povezivosti te NFC čipom, došli smo toliko daleko s dojavama da sada znamo kako će izgledati ekran na Nex 3. Na službenim Weibo stranicama tvrtke Vivo je uz sliku novog Nex 3 objavljena i poznati citat arhitekta Anthony Gaudi: „Linija pripada čovjeku, a zaobljeni luk pripada Bogu“ – gdje je još nadodano „zaobljeni luk sada pripada i NEX-u“.

Iz fotografija je vidljivo da Vivo NEX 3 ima Samsungov AMOLED „ waterfall” ekran preko cijelog prednjeg panela. Čak su ovim ekranom postigli najveći omjer ekrana naspram kućišta od 99,3%. S obzirom na to da su donji i gornji rubovi ekrana jako uski, dvostruka selfie kamera će se također uzdizati mehanički, bas kao na X27 Pro modelu, predstavljenom prije nekoliko mjeseci.

Ispod “haube“ će se nalaziti trenutno najjači procesor; Snapdragon 855 Plus, 12 GB RAM memorije za sve vaše omiljene aplikacije koje inače abnormalno opterećuju rad procesora. Vivo je tijekom ove godine najavljivao novu tehnologiju punjenja baterije , takozvano 120-Wattno SuperFlash punjenje, kojom su uspjeli bateriju od 4000 mAh napuniti do kraja u roku od 13 minuta. Iako Weibo u postu spominje samo 44-Wattno punjenje, biti će zanimljivo što je Vivo na kraju odlučio ubaciti u Premium uređaj.

Na ostalim slikama možete vidjeti kako je Vivo odlučio radi samih korisnika ostaviti 3,5 mm audio utor barem još ove godine, ali je fizičke tipke glasnoće i Power tipku zamijenio Haptic tipkama. Na pozadini će se nalaziti 3 kamere, od kojih je jedna od 64-MPxela, sekundarna 2-MPxelna „night vision“ kamera i posljednja je kamera s ToF senzorom.

Komentiraj slobodno!

komentar/a