VIVO NEX 3 WATERFALL EKRAN SA NAGLAŠENIM RUBOVIMA U RAZVOJU

 

Vivo Nex 3 će imati “waterfall” ekran i nešto što ljudi sad već duže vrijeme ne mogu preboljeti; 3,5 mm utor za slušalice. To su vijesti koje su došle direktno iz objava s kineskih društvenih mreža samih direktora Vivo tvrtke. “Waterfall” ekran u ovom smislu znači da se ekran “prelijeva“ preko ruba kućišta čak do 90 stupnjeva.

Identičan dizajn je Samsung predstavio prije nekoliko godina, a Vivo pak namjerava nastaviti taj trend za sve svoje Premium nadolazeće uređaje. Trend “waterfall” ekrana će također slijediti sestrinska tvrtka Oppo, koja uskoro najavljuje svoje nove telefone te Huawei koji će ovaj dizajn ekrana primijeniti na Mate 30 and 30 Pro.

Sliku prednjeg stakla je javnosti predstavio Li Xiang,inače direktor proizvodnje Nex serije. Li Xiang je također porekao prethodne najave da će sljedeći Nex uređaj biti predstavljen kao nešto inovativno; smartphone bez rupa, utora i fizičkih tipki.

Trenutno dok još očekujemo Nex 2 o kojem do sada kruže samo glasine, za Nex 3 se govori da su inženjeri otkrili kako eliminirati zrcaljenje ekrana kada se primjenjuje selfie kamera ispod ekrana. Uskoro očekujemo još više detalja o novoj tehnologiji ove inovativne kineske tvrtke. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a