NAVODNI HUAWEI MATE 30 PRO OPAŽEN U JAVNOSTI

Postoji nekoliko lokacija u gradu na kojima se lako spazi ukoliko netko testira novi, još nepredstavljeni telefon. Jedna od njih je i stanica podzemne željeznice gdje je mnogo ljudi koji će spaziti nešto novo i neuobičajeno poput novog telefona. Netko od putnika je snimio novinara kako koristi novi Huawei Mate 30 Pro i objavio na svojoj društvenoj mreži. Novinar, kojeg su snimili je ovo već prije radio, te je upozoren da nosi zaštitnu maskicu koja će prekriti većinu detalja novog telefona, te s toga nismo posve sigurni u promjene u dizajnu.

S obzirom na to da su pažljivo pokrivene sve strane uređaja, nismo ni mogli zaključiti je li Huawei zbilja interpretirao novi okrugli dizajn zadnjih kamera.

Po glasinama se očekuje da novi Huawei Mate 30 Pro bude predstavljen s 6,7-inčnim Waterfall AMOLED ekranom s urezom, čiji će rubovi ekrana biti preklopljeni pod gotovo 90 stupnjeva preko kućišta. U ekranu će se nalaziti senzor otiska prsta uz dodanu Face ID sigurnost. Huawei je u Mate 30 Pro odlučio staviti Kirin 990 procesor te nekoliko kamera na zadnjici, od kojih su 2 objektiva, svaki posebno od 40-MPxela. Baterija ovog modela će podržavati 25-Wattno brzo punjenje.

Službeno predstavljanje Huawei Mate 30 i Mate 30 Pro telefona će se održati 19. studenog u Minhenu, Njemačkoj. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a